Τρία μετάλλια για τον ΑΣ ΓΑΙΑ στο Κύπελλο «Κωνσταντίνος Θωμαΐδης»

1 year ago 47


Ένα διήμερο αγωνιστικών εμπειριών για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ ΓΑΙΑ, ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο σύλλογος του Αλίμου, στο πρώτο Κύπελλο ταεκβοντό του 2023, το “Κωνσταντίνος Θωμαΐδης”, κατέκτησε τρία μετάλλια.

Συγκεκριμένα:
ΑΣΗΜΕΝΙΟ
Βασίλειος Μάριος Πάλλης (-57 κιλά παίδων  2011)
ΧΑΛΚΙΝΑ
Ευγενία Βλασσοπούλου (-44 κιλά κορασίδων 2011)
Νατάσα Κορδά (-44 κιλά κορασίδων 2011)
Αγωνίστηκαν επίσης οι Χριστόφορος Τζέρτης (-45 κιλά) και Ελένη Μαστρογιάννη (+59 κιλά).

Στη δράση του Δήμου Αλίμου «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» συμμετείχε ο ΑΣ ΓΑΙΑ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο ΑΣ ΓΑΙΑ δεν θα μπορούσε παρά να ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη για να συμμετάσχει στη σπουδαία δράση “ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο. Σύσσωμη η ομάδα προπονητών του συλλόγου μας στα Ολυμπιακά αθλήματα του ταεκβοντό, της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής αλλά και της γυμναστικής για όλους, βρέθηκε το πρωί στην παραλία του Αλίμου, κλέβοντας την παράσταση κατά την διάρκεια των επιδείξεων που πραγματοποίησαν.

Η αγωνιστική ομάδα του ταεκβοντό, με τις προπονήτριες Βάσω Μουτεβελή και Ροζίτα Εξηντάρη αλλά και οι ομάδες της γυμναστικής με τις προπονήτριες Κατερίνα Χαραμή, Γεωργία Μπαρλαμπά και Δήμητρα Χατζάκη, εντυπωσίασαν τους μαθητές των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων και γυμνασίων του Αλίμου που παρακολούθησαν την εκδήλωση, με τα άκρως εντυπωσιακά προγράμματα που παρουσίασαν.

Την αγωνιστική ομάδα του ταεκβοντό, που παρουσίασε βασικές τεχνικές του αθλήματος αλλά και αυτοάμυνας, αποτελούσαν οι Διονύσης Ραψομανίκης, Μαγδαληνή Μυτιλινιού, Αφροδίτη Αμερίδη και Υβόννη Κωνσταντινίδου. Μάλιστα ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης του 2021 στη Σόφια, παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον παλιό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τότη Φυλακούρη, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, του Δημάρχου Αλίμου,  του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλου και πλήθος ακόμη επισήμων.

Σκοπός της Δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση παιδιών και ενηλίκων για την Υγεία! Και ο ΑΣ ΓΑΙΑ σε τέτοιες Δράσεις φροντίζει να δίνει πάντα το «παρών».

Read Original