Μια ξεχωριστή ποδηλατική βόλτα στην Πρέβεζα από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

1 year ago 657

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 06/05 ποδηλατική βόλτα από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πρέβεζας για 2η χρονιά στα  πλαίσια του προγράμματος Ecomobility με σκοπό την ενθάρρυνση της πράσινης μετακίνησης.

Η ποδηλατική βόλτα, στην οποία συμμετείχαν μαθητές του Σχολείου αλλά και άλλοι πολίτες, είχε σημείο έναρξης μπροστά από  Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο με κατεύθυνση το Μνημείο του Ναύτη, την Κυανή Ακτή, τον Παντοκράτορα(μνημείο των ψαράδων) και τερματισμό στην παραλία της πόλης.

Τελευταία ενημέρωση 6 Μαΐου 2023 21:56:15 από vasilis kourkoulas


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Read Original