Στην Πάργα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

1 year ago 96

Στο Ν.Πρέβεζας θα βρεθεί την Δευτέρα 8/5 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την προσεχή Δευτέρα 8 Μαΐου θα περιοδεύσει στη Θεσπρωτία, την Πάργα και την Άρτα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στις 12:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κωμόπολη της Παραμυθιάς, στη συνέχεια – σύμφωνα με πληροφορίες μας – γύρω στη μία θα επισκεφθεί την Πάργα, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα εκφωνήσει ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση στην Άρτα.

Τελευταία ενημέρωση 4 Μαΐου 2023 19:06:05 από News Room


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Read Original