Στην «αντεπίθεση» η Μαρίνα Πρέβεζας – Με αγωγή ζητά 9εκ. ευρώ από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο

1 year ago 61

Στην «αντεπίθεση» περνά ο Όμιλος Εταιριών Τέφα μετά τα όσα «δεινά» είχε υποστεί με την κατασκευή και γενικότερα με την υλοποίηση του έργα της κατασκευής της Μαρίνας στην Πρέβεζα.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, σε ένα εκ των προ ημερήσιας διάταξης θέμα, η εταιρία Πρέβεζα Μαρίνα Α.Ε. έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας στο Εφετείο Ιωαννίνων, ύψους 9.000.000 ευρώ.

Η εταιρία ζητά το ποσό αυτό ως αποζημίωση για την απώλεια κερδών από την καθυστέρηση ολοκλήρωσης, για δέκα χρόνια, του έργου της Μαρίνας, με τον Γιάννη Τέφα, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, που παραβρέθηκε στη συνεδρίαση, να επιρρίπτει ευθύνες στις τότε διοικήσεις του Δ.Λ.Τ. Πρέβεζας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός πως, αν και συνέταιρος το ΔΛΤ όπως είπε, δεν ενεργούσε ως αρωγός της προσπάθειας και του έργου αλλά αντίθετα «έκλεινε πόρτες», δεν κράτησε το 5% που θα έφερνε στο ΔΛΤ 500χιλ ευρώ ενώ έκανε γνωστό πως η εταιρία θα προχωρήσει δικαστικά και κατά προσώπων.

Μιλώντας ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. και Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ανέφερε πως η υπόθεση θα ανατεθεί σε εξειδικευμένο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας κάνοντας λόγο για αμοιβή της τάξης των 5000 ευρώ για τη διερεύνηση της.

Τελευταία ενημέρωση 20 Ιανουαρίου 2023 22:30:03 από News Room

Read Original