Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μετά το σοβαρό ατύχημα ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης

1 year ago 57


Διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του “Γεώργιος Γεννηματάς” νοσηλεύεται ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας και δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης. Ο Λάζαρος Λαζαρίδης, από την πτώση υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Όπως αναφέρουν πηγές του Δήμου, τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα και οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου, στην οδό Ανδρομάχης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιδήμαρχος βγήκε κάποια στιγμή σε ένα μπαλκόνι για να καπνίσει, αλλά όταν στηρίχτηκε στο κάγκελο, αυτό υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης είναι επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», και δημοσιογράφος. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες: Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι

Ακόμη, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, όπως επίσης και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven.

Επίσης, έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων: Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Read Original