ΠΡΕΒΕΖΑ: Yποψηφιότητα Βαρόμετρο του Γιώργου Δημητρίου για την ανάδειξη του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας (;)

1 year ago 47

Ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Ν.Πρέβεζας, Γιώργος Δημητρίου, δίνει ένα αξιοπρεπή και ωραίο προεκλογικό αγώνα. 

Με συνεχείς παρουσίες σε διάφορες εκδηλώσεις του Νομού, φροντίζει να δίνει το παρών αλλά και να συνομιλεί με όλους τους πολίτες γίνοντας ο ίδιος κοινωνός των θεμάτων που απασχολεί τις κατά τόπους περιοχές.

Η υποψηφιότητα Δημητρίου, αποτελεί ερωτηματικό και μάλιστα σημαντικό -κατά τη κρίση μας- για το κατά πόσο θα επηρεάσει τις εξελίξεις για την ανάδειξη του νέου βουλευτή στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο μεταξύ των δύο βασικών διεκδικητών της έδρας, του Στέργιου Γιαννάκη και του Σπύρου Κυριάκη.

Ο Γιώργος Δημητρίου, μια λαική υποψηφιότητα με καταγωγή από την περιοχή της Δ.Ε. Φαναρίου έχει καλό πέρασμα και στην εκεί περιοχή αλλά και λόγω των γνωριμιών του και μέσα στην πόλη της Πρέβεζας.

Αν λάβουμε υπόψη, ότι οι δύο διεκδικητές της ΝΔ στις εκλογές του 2019 είχαν λάβει αρκετές ψήφους από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PrevezaNews.gr αυτοί επιστρέφουν στην πολιτική τους στέγη και ως ένα βαθμό, ο Γιώργος Δημητρίου αναμένεται να “κόψει” ψήφους από τους Στέργιο Γιαννάκη και Σπύρο Κυριάκη.

Αυτό όμως που απομένει να δούμε είναι σε ποιο βαθμό θα επηρεάσει τις εξελίξεις και κυρίως ποιος θα ευνοηθεί και ποιος θα υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά από τις ψήφους που θα λάβει ο κος Δημητρίου.

Βέβαια το παραπάνω στηρίζεται σε μια σειρά συναρτήσεων, δεδομένων, απρόβλεπτων και αστάθμητων παραγόντων που ενίοτε συνθέτουν ένα προεκλογικό σκηνικό.

Ίσως, οι ψήφοι του Γιώργου Δημητρίου να αποδειχθεί καθοριστικός (;) παράγοντας για την ανάδειξη του Βουλευτή στο ψηφοδέλτιο της γαλάζιας παράταξης.

Οψόμεθα !

Τελευταία ενημέρωση 7 Απριλίου 2023 23:22:40 από News Room

Read Original