ΠΡΕΒΕΖΑ: Ροπόκης “Το νέο αυτοδιοικητικό σχήμα θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή”

1 year ago 51

Για την νέα αυτοδιοικητική κίνηση οι διεργασίες της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της παράταξης “Δημοτική Ανατροπή” Βαγγέλης Ροπόκης στο ράδιο Prisma και στην εκπομπή “Όλα στον Αέρα” με τον Χρήστο Ανεμοζάλη.

Μάλιστα ο κος Ροπόκης είπε πως στο νέο αυτό αυτοδιοικητικό σχήμα θα συμμετάσχει το 70% των νυν δημοτικών συμβούλων από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Επίσης ο ίδιος εκτίμησε πως η δημιουργία της νέας αυτής κίνησης θα έχει σαν αποτέλεσμα να κερδίσει τις εκλογές από την πρώτη κιόλας Κυριακή. “Δεν θα χρειαστεί να πάμε στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Ροπόκης.

Πριν το τέλος της συνέντευξης ο κος Ροπόκης αναφέρθηκε ονομαστικά και στα άτομα που συζητάει ή έχει συζητήσει μαζί τους και ανέφερε τον Βασίλη Ιωάννου, τον Νίκο Τζίμα (πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ) τον Δημήτρη Καραμανίδη και τον Γιώργο Νίτσα. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως όσον αφορά τον ίδιο και την παράταξή του πιο κοντά στο θέμα της συνεργασίας βρίσκεται με την νέα αυτή κίνηση δίχως όμως να αναφερθεί ποιος θα είναι ο επικεφαλής. Αρκέστηκε να πει μονάχα πως το άτομο αυτό δεν βρίσκεται στην σύνθεση του υπάρχοντος δημοτικού συμβουλίου .

Επιπλέον ο κος Ροπόκης άσκησε κριτική επί προσωπικού στον Δήμαρχο Πρέβεζας, Νίκο Γεωργάκο τον οποίον κατηγόρησε ως πολιτικό του “φαίνεσθαι”

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη

Τελευταία ενημέρωση 7 Μαρτίου 2023 13:16:20 από News Room

Read Original