ΠΡΕΒΕΖΑ: Κυριάκης “Αν ο κόσμος με επιλέξει θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να προωθήσουμε τα μεγάλα και σημαντικά”

1 year ago 91

Στο ράδιο Prisma 91,6 και στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου μίλησε ο υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Πρέβεζας, Σπύρος Κυριάκης.

Ο Σπύρος Κυριάκης μέσα από την ραδιοφωνική του συνέντευξη κατέδειξε για ακόμη μία φορά την πολιτική του ωριμότητα, αλλά και τον ευθύ και ξεκάθαρο πολιτικό του λόγο δίνοντας σαφείς απαντήσεις για μια σειρά θεμάτων τόσο τοπικού όσο και γενικότερου ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, ο κος Κυριάκης δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή για εκείνον το να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Έπειτα, σε κλίμα ομόνοιας και σύμπνοιας μεταξύ των συνυποψηφίων του ανέφερε, να δώσουμε τη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα, ο Νομός Πρέβεζας για την ΝΔ θα είναι πάνω από το μέσο όρο και θα κάνουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, η προσπάθεια μου είναι να κερδίσω, όμως αυτός δεν είναι αυτοσκοπός, ο Στέργιος Γιαννάκης είναι άξιος πολιτικός καθώς 8,5 χρόνια έχει ψηφιστεί από τον λαό της Πρέβεζας, θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για το καλό της Ελλάδας” είπε ο κος Κυριάκης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το 2019 δέχθηκε τόνους λάσπης και όλα αυτά θα πρέπει να τα βάλουμε πίσω μας και να αφήνουμε τις αντιπαραθέσεις υπογράμμισε ο ίδιος.

“Ο κόσμος χρειάζεται ξεκάθαρα πράγματα, η ΝΔ σε μια σειρά από βασικούς τομείς τα πήγε πάρα πολύ καλά, να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις συνεργασίας έχουν μικρό ορίζοντα και η χώρα χρειάζεται ξεκάθαρες λύσεις”

Σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Γιάννενα ο κος Κυριάκης την χαρακτήρισε ιδιαίτερη σημαντική καθώς όπως είπε τα έργα είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε σε φάση προγραμματισμού.

Να κάνουμε την γενικότερη απραξία, πράξη, αν ο κόσμος με επιλέξει θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να προωθήσουμε τα μεγάλα και σημαντικά, το θέμα η Πρέβεζα δεν είναι να αλλάξει βουλευτή αλλά να αλλάξει εποχή ξεκαθάρισε ο ίδιος δίνοντας έτσι και το στίγμα της επικοινωνιακής του πολιτικής μακριά από την πόλωση και από πρακτικές άλλης εποχής που έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Ο κος Κυριάκης μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε έδωσε το τόνο έτσι ώστε η Ν.Δ. να είναι αυτοδύναμη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών .

Τελευταία ενημέρωση 10 Απριλίου 2023 14:45:36 από News Room

Read Original