ΠΡΕΒΕΖΑ: Γεωργάκος – Δαρδαμάνης “Τον Απρίλιο η ένταξη του Μουσικού Σχολείου και του Κάστρου του Παντοκράτορα στο “Αντώνης Τρίτσης”

1 year ago 70

Το ιδιαιτέρως σημαντικό ζήτημα της μη ένταξης του Μουσικού Σχολείου και του Κάστρου του Παντοκράτορα στο χρηματοδοτικό εργαλείο “Αντώνης Τρίτσης” έθεσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Στροφή στο Μέλλον” Θανάσης Ανωγιάτης.

Απάντηση δόθηκε τόσο από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κο Γιάννη Δαρδαμάνη, όσο και από τον Δήμαρχο Πρέβεζας, κο Νίκο Γεωργάκο.

Ο κος Δαρδαμάνης δήλωσε πως υπάρχει μία ακόμη συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης του προγράμματος και η οποία αναμένεται να γίνει τον επόμενο μήνα όπου σε αυτή τη συνεδρίαση θα ενταχθούν τα έργα .

Στο ίδιο μήκος και η απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως η ένταξη των έργων δεν είναι υπόθεση της ΔΕΠΑΝ ή των τεχνικών υπηρεσιών, “Και εμάς, μας είχαν πει ότι θα έμπαιναν, θα ενταχθούν στην επόμενη συνεδρίαση η οποία θα γίνει εντός του Απριλίου, δήλωσε με σιγουριά ο κος Νίκος Γεωργάκος.

Τελευταία ενημέρωση 29 Μαρτίου 2023 20:39:16 από News Room

Read Original