ΠΡΕΒΕΖΑ: Ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση γυναικών

1 year ago 42

Ενημερώνουμε ότι στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:30 στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα, οι «Ενεργοί Δημότες Πρέβεζας» με τον Δικηγορικό Σύλλογο Πρέβεζας, το Δίκτυο Νέων Ηπείρου, το Σύλλογο Γυναικών Αγ. Θωμά Πρέβεζας, με θέμα:

«ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ & ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ», με τη συμμετοχή του  Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΡΕΒΕΖΑ», εκτός από τους ομιλητές:

Αντωνία Παπαμιχαήλ (Ψυχολόγος – Επιμελήτρια ανηλίκων της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Πρέβεζας) με θέμα: “Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο!”  Βασιλική Κατωπόδη (Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια) με θεμα: “Επιπτώσεις στην ψυχική υγεία των κακοποιημένων γυναικών.”

Αικατερίνη Μπαλατσούκα – Κωτσιαρίνη (Κοινωνική Λειτουργός – Συντονίστρια Κέντρου Κοινότητας Δ. Ζηρού) με θέμα: “Κοινωνικές διαστάσεις της κακοποίησης.”  Θωμάς Γεωργίου (Δικηγόρος – Πρόεδρος Δικηγορικού Συλ. Πρέβεζας) με θέμα: “Η νομική πλευρά της κακοποίησης.”

Στην εκδήλωση μας αυτή θα μετέχει και ως εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, ο κ. Ιωάννης Καρράς, Αστυνόμος Α’ και Υποδιοικητής του Α.Τ. Πρέβεζας, ο οποίος θα μας ενημερώσει σχετικά με τη συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στις κακοποιημένες γυναίκες – θύματα της ενδοοικογενειακής βίας.

Πρέβεζα 17 Μαρτίου 2023

Η συντονίστρια της Ημερίδας

Χριστίνα Κριτσιμά

Τελευταία ενημέρωση 17 Μαρτίου 2023 14:30:05 από News Room

Read Original