ΠΡΕΒΕΖΑ: Έκανε την έκπληξη και τη διαφορά !

1 year ago 46

Ο Νίκος Τζίμας, την Παρασκευή 17/3 σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, όπως σας είχαμε ενημερώσει, δείτε ΕΔΩ  ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής ανεξάρτητης παράταξης για το Δήμο Πρέβεζας.

Μάλιστα, ο Νίκος Τζίμας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως η αγάπη του για την Πρέβεζα είναι πάνω από τα κόμματα, ενώ έκανε λόγο για μια παράταξη που “εν ευθέτω χρόνω” θα ανακοινωθεί το όνομα, το σύμβολο αλλά και οι πρώτοι συνεργάτες – υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Χωρίς χρίσματα και στηρίξεις υπογράμμισε ο Νίκος Τζίμας .

Παράλληλα άσκησε κριτική στην δημοτική αρχή για την πολιτική που ακολούθησε καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας της, αναφορικά των απευθείας αναθέσεων κάτι που τον ίδιο δεν βρήκε σύμφωνο και μέσω των κειμένων του διαχώρισε τη θέση του .

“Ανταποκρινόμενος στο επιτακτικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας για αλλαγή σελίδας και προσηλωμένος σταθερά στις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μου, σας καλώ να συνταχθείτε μαζί μου, ως επικεφαλής μίας ευρείας, υπερκομματικής και ενωτικής προσπάθειας, μίας νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης με αναφορές από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου μας , χωρίς κανένα χρίσμα και καμία επίσημη στήριξη από οποιονδήποτε πολιτικό φορέα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Ο Νίκος Τζίμας ως πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει ψήφους και από τον χώρο της κεντροδεξιάς όπως επίσης και στο ψηφοδέλτιο του θα συμπεριληφθούν άτομα και από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας .

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο κος Τζίμας μαζί με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, Νίκο Γεωργάκο ξεκινούν ως βασικό πυρήνα ψηφοφόρων από την ίδια δεξαμενή ψήφων.

Ένα όμως επιπλέον συν του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ είναι πως στηριχθεί από ψηφοφόρους οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι από τη θητεία του Νίκου Γεωργάκου .

Πιο ολοκληρωμένη όμως εικόνα θα έχουμε όταν ο Νίκος Τζίμας ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του.

Το σενάριο που διαρρέουν πως με αυτή την κίνηση Τζίμα, ως υποψήφιος δήμαρχος ότι τάχα θα υπάρξει διάσπαση των γαλάζιων ψηφοφόρων δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς η κεντροαριστερά στο Δήμο Πρέβεζας ψάχνει να βρει τον βηματισμό της !

Τελευταία ενημέρωση 26 Μαρτίου 2023 22:52:26 από News Room

Read Original