ΠΡΕΒΕΖΑ: Έχουν πει την τελευταία τους λέξη ;

1 year ago 47

Δύο υπολογίσιμοι πολιτικοί άντρες, δίχως όμως να μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν στο δρόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου έχουν πει την τελευταία τους λέξη ή όχι .

Το μόνο σίγουρο είναι πως κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους !

Ο λόγος για τον πρώην Νομάρχη Βασίλη Ιωάννου και τον τέως Δήμαρχο Πρέβεζας, Χρήστο Μπαίλη.

Η συνέντευξη του επικεφαλής της Δημοτικής Ανατροπής, Βαγγέλη Ροπόκη στο Ράδιο Prisma και τον Χρήστο Ανεμοζάλη, προκάλεσε αναταράξεις…Βέβαια τα όσα ανέφερε ο κος Ροπόκης προφανώς το επόμενο διάστημα είτε θα επιβεβαιωθούν είτε, υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο να μην γίνουν έτσι όπως ακριβώς τα είπε..και όπως λέγει ο θυμόσοφος λαός μας, Κοντός Ψαλμός αλληλούια !

Τόσο ο κος Ιωάννου όσο και ο κος Μπαίλης ενδόμυχα και υπό τις κατάλληλες προυποθέσεις προφανώς και επιθυμούν να κατέλθουν ως διεκδικητές του Δήμου Πρέβεζας.

Ακόμη όμως και να μην συμβεί αυτό, και οι δύο έχουν τις δυνάμεις τους και ως ένα βαθμό θεωρείται βέβαιο πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Στον αντίποδα, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, δεν δείχνει να ενοχλείται γύρω από όλες αυτές τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα και σύμφωνα με τους στενούς του συνεργάτες ο ίδιος είναι προσηλωμένος στην διεκπεραίωση του προγράμματος της δημοτικής αρχής έτσι ώστε να πάει στις εκλογές και να παρουσιάσει στους δημότες το έργο που έγινε στη θητεία του.

Χρήστος Ανεμοζάλης

Τελευταία ενημέρωση 8 Μαρτίου 2023 22:18:04 από News Room

Read Original