ΠΡΕΒΕΖΑ: Αυτοδιοικητικές εκλογές – Ελάχιστα τα δεδομένα !

1 year ago 48

Πολλά τα ονόματα που ακούστηκαν, ελάχιστα είναι αυτά που θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα. 

Η σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και όχι μόνο, έχει μεταθέσει την διεξαγωγή των Εθνικών εκλογών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη δεδομένη στιγμή δεν σκέφτεται καθόλου τις εκλογές και έχει ζητήσει τόσο από τους στενούς του συνεργάτες όσο και από την Κοινοβουλευτική ομάδα να μην ασχολούνται με το κεφάλαιο Εκλογές. Έτσι λοιπόν, ο μήνας Απρίλιος φαίνεται πως έχει αποκλειστεί, με πιθανότερη ημερομηνία για στήσιμο της πρώτης κάλπης, να είναι αυτή της 21ης Μαίου.

Στο τοπικό αυτοδιοικητικό σκηνικό, για το Δήμο Πρέβεζας πολλά είναι τα ονόματα που ακούστηκαν ωστόσο, λίγα έως ελάχιστα είναι αυτά που θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.

Δεδομένη θεωρείται η εκ νέου διεκδίκηση του Δήμου από τον νυν Δήμαρχο, κο Γεωργάκο, όπως επίσης δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα για τον δημαρχιακό θώκο από τον Κώστα Κύρλα ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαικής Συσπείρωσης αλλά και αυτή του Γιώργου Νίτσα με την “Ανάπτυξη Τώρα”

Από εκεί και πέρα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από άτομα που ανήκουν στον λεγόμενο αριστερό – κεντροαριστερό προοδευτικό χώρο, δίχως όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι επίσημο !

Το ενδιαφέρον μάλιστα σε αυτό το σημείο έγκειται  στο γεγονός ότι προσπαθούν να ενδυθούν τον μανδύα του ανεξάρτητου !,

Τέλος, οι διεργασίες και οι ζυμώσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο πιο σοφοί αναμένεται να γίνουμε έπειτα από τις εθνικές εκλογές όπου προφανώς θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο των υποψηφιοτήτων !

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Τελευταία ενημέρωση 6 Μαρτίου 2023 21:40:38 από News Room

Read Original