ΠΡΕΒΕΖΑ: Αυτοδιοίκηση -Η Κεντροαριστερά βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό της !

1 year ago 44

Μπορεί να προηγούνται οι εθνικές εκλογές, αυτό όμως δεν σημαίνει πως παύουν οι ζυμώσεις και οι διεργασίες εν όψει των εκλογών της αυτοδιοίκησης του Οκτωβρίου.

Στα του Δήμου Πρέβεζας, ο κεντροαριστερός – προοδευτικός χώρος μοιάζει να έχει χάσει το βηματισμό του και να βάζει τρικλοποδιά στον ίδιο του τον εαυτό !

Πριν από ένα χρόνο περίπου ξεκίνησε η ονοματολογία για τα πιθανά άτομα που εν δυνάμει θα μπορούσαν να ηγηθούν μιας κοινής προσπάθειας που θα συσπείρωνε. Από τότε μέχρι και σήμερα πολλά ονόματα έπεσαν στο τραπέζι, κάποιοι μάλιστα εκδήλωσαν και δημόσια το ενδιαφέρον τους, κάποιοι άλλοι έκαναν πίσω και τελικά το αποτέλεσμα – για την ώρα – είναι να μην υπάρχει κάποιος που θα ηγηθεί μιας κοινής προσπάθειας που θα διεκδικήσει το Δήμο με αξιώσεις.

Οι διερευνητικές διεργασίες μεταξύ των νομαρχιακών ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έπεσαν στο κενό.

Φημολογείται εντόνως πως στο προσκήνιο θα βρεθεί ένα άτομο που θα ηγηθεί μιας κοινής προσπάθειας του κεντρώου χώρου. Αλλά και πάλι βρίσκεται σε επίπεδο φημολογίας.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως η κεντροαριστερά στο Δήμο Πρέβεζας έκανε τα εύκολα -δύσκολα δίνοντας πόντους στον νυν Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο ο οποίος έχει σαφή πρόσημο αλλά και διείσδυση στην κεντροδεξιά.

Τέλος, σε κάθε περίπτωση ο Βασίλης Ιωάννου δεν φαίνεται να έχει πει την τελευταία του λέξη. Τουλάχιστον όχι ακόμη !

Από την άλλη, τον δικό τους προεκλογικό αγώνα κάνουν ο Γιώργος Νίτσας, ο Νίκος Τζίμας και από την Λαική Συσπείρωση ο Κώστας Κύρλας.

Τελευταία ενημέρωση 3 Απριλίου 2023 22:54:38 από News Room

Read Original