Πρέβεζα: «Απασφάλησε» ο Δημήτρης Σιόρεντας – Πρώτη κατά μέτωπο επίθεση στην Δημοτική Αρχή

1 year ago 102

Κάνει λόγο για αλαζονεία και θέτει ζήτημα διαφάνειας και εντιμότητας στη διαχείριση

Το τελευταίο διάστημα ο Αντιστράτηγος ε.α. Δημήτρης Σιόρεντας εμφανίζεται ολοένα και συχνότερα στις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα έχει ξεκινήσει συγγραφή άρθρων που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση τα οποία αποστέλλει προς δημοσίευση στα τοπικά μμε.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα όπως είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ καλά το PREVEZANEWS, σε εκδήλωση που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, συνομιλούσε με έμπειρο της πολιτικής του νομού, ο οποίος του έδινε συμβουλές για τις επόμενες κινήσεις του.

Όλα αυτά έρχονται να βεβαιώσουν το γεγονός πως μια υποψηφιότητα για το Δήμο Πρέβεζας θα είναι και αυτή του Δημήτρη Σιόρεντα.

Κάτι που δεν αρνούνται τοπικά στελέχη τόσο του κέντρου όσο και της αριστεράς, δηλώνοντας αναρμόδιοι στην παρούσα χρονική στιγμή, αρκετούς μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, για τις προθέσεις του.

Ο Δημήτρης Σιόρεντας ωστόσο δεν περιορίζεται μόνο στις κοινωνικές εμφανίσεις του.

Σήμερα σχολίασε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη της απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑ Πρέβεζας περί διορισμού του Διευθυντή της, κάνοντας κατά μέτωπο επίθεση στην Δημοτική Αρχή, καταλογίζοντάς της σοβαρές ευθύνες.

«Βασική αρχή που θα πρέπει να διέπει τις αποφάσεις της Διοίκησης είναι και η αρχή της Νομιμότητας» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Σιόρεντας.

Και ασκώντας αυστηρή κριτική «απασφαλήζει» κάνοντας λόγο για αλαζονεία και όπως αναφέρει συγκεκριμένα η Δημοτική Αρχή «δε σέβεται τους Νόμους, δεν έχει ως βασικό προσανατολισμό την χρηστή διοίκηση και διαφάνεια και κυρίως δεν ενδιαφέρεται για την εντιμότητα στην διαχείριση», ενώ όπως προσθέτει «παραπαίει και δεν σέβεται τους δημότες της».

Πηγή FACEBOOK

Τελευταία ενημέρωση 27 Ιανουαρίου 2023 22:00:00 από News Room

Read Original