«Πονοκέφαλο» για Αργυρό, Γεωργάκου, Σφονδύλη οι εξελίξεις για το ΔΑΚ

1 year ago 55

Τη συγκρότηση ομάδα εργασίας για θέματα αθλητισμού αποφάσισε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση, η ομάδα θα έχει ως αντικείμενο τη προώθηση του αθλητισμού, τη συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και φορείς για την υλοποίηση αθλητικών προγραμμάτων αλλά και την εποπτεία των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων

Επίσης, η ομάδα θα έχει ως έργο την επεξεργασία, την επιστημονική τεκμηρίωση και υποβολή στο Δήμαρχο προτάσεων και εισηγήσεων για την εκτέλεση δράσεων σχετικών με το αντικείμενο της καθώς και το συντονισμό και την προετοιμασία των δράσεων αυτών.

Η Ομάδα Εργασίας θα απαρτίζεται από τους, Λεωνίδα Αργυρό Εντεταλμένο Σύμβουλο και Πρόεδρος Δ.Σ., Γεωργάκου Παναγιώτα , Ειδική Σύμβουλος και Σφονδύλη Θεοδώρα, Απόφοιτη ΤΕΙ Ηπείρου Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας και Διαιτητής Ποδοσφαίρου από 2004.

Μάλιστα ο κ. Γεωργάκος ανακοίνωσε ο ίδιος την ένταξη της κ. Σφονδύλη “στο αθλητικό team του Δημάρχου Πρέβεζας”.

Η συγκρότηση της ομάδας και η ενίσχυσή της με την κ. Σφονδύλη έρχεται αμέσως με τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν στο ΔΑΚ Πρέβεζας μετά την κακοκαιρία.

Τα νερά που μπαίνουν στο κλειστό αθλητικό κέντρο έχουν δημιουργήσει πραγματικό πονοκέφαλο στους τρεις της ομάδας εδώ και μέρες, χωρίς ωστόσο να διαφαίνεται πως υπάρχει άμεση λύση του προβλήματος.

Γεγονός που πολύ πιθανό θα δημιουργήσει σοβαρά ζητήματα στις ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ που έχουν ως έδρα το ΔΑΚ αλλά και χώρο για τις προπονήσεις τους, που μπορεί να οδηγήσουν και σε υποβιβασμό.

Τελευταία ενημέρωση 25 Ιανουαρίου 2023 12:28:57 από News Room

Read Original