Περιοδείες σε Καναλάκι, Πάργα και Θεσπρωτικό συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις για την υποψήφια Βουλευτή Στέλλα Βαρτελάτου

1 year ago 119

Πλούσια πολιτική δραστηριότητα είχε τις τελευταίες ημέρες η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ν. Πρέβεζας κα Στέλλα Βαρτελάτου.

Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 19 Απριλίου βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου για να παρακολουθήσει τον αγώνα παλαιμάχων ΠΑΣ Αχέρων και ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον αγώνα ζωής που δίνει η 32χρονη δασκάλα Θεοδώρα Γώγου.

Την Πέμπτη 20 Απριλίου παραμονή της Ζωοδόχου Πηγής βρέθηκε στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στην Τύρια Πρέβεζας, όπου χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου, παρακολούθησε τον Μέγα Εσπερινό, παρουσία εκατοντάδων πιστών.

Την Παρασκευή το απόγευμα η κα Βαρτελάτου επισκέφθηκε την περιοχή Παπαδάτες του Δήμου Ζηρού για να συμμετέχει στον μοναδικό χορό τον Καγκελάρη, που έγινε στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας.

Η υποψήφια Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολίτες του νομού με τους οποίους συζήτησε τα θέματα της περιοχής.

Η περιοδεία της κα Βαρτελάτου ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Απριλίου με την επίσκεψη στο Paragaea στην Πάργα στην 2η διοργάνωση ‘’Γνωριμία με τους παραγωγούς’’ που πραγματοποίησε ο σύλλογος Εστίασης Πάργας.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση η υποψήφια Βουλευτής είχε την ευκαιρία να γευτεί τοπικά προϊόντα από την Πρέβεζα και την Θεσπρωτία, παραγωγών που συμμετείχαν στην έκθεση και να συνομιλήσει μαζί τους.

‘’ Στόχος μου είναι η υποστήριξη των παραγωγών , η σύνδεση των προϊόντων με τον τουρισμό και η προώθηση της μεταποίησης’’ δήλωσε η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κα Βαρτελάτου.

Site: stellavartelatou.gr
Facebook Page: StellaVartelatou

Τελευταία ενημέρωση 22 Απριλίου 2023 17:49:58 από News Room

Read Original