O Koνδύλης ζήτησε καθαρή εντολή: “Εχθροί μας ο εφησυχασμός και η κακής ποιότητας αντιπολίτευση”

1 year ago 56


Την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας στον Άλιμο, σηματοδότησε η κοπή της βασιλόπιτας της κίνησης “Αγαπώ τον Άλιμο”, το πρωί της Κυριακής στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της θεατρικής σκηνής “Κάρολος Κουν”. Ο Ανδρέας Κονδύλης ζήτησε να μην υπάρχει εφησυχασμός των πολιτών για τις εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά “μαζί με την κακής ποιότητας αντιπολίτευση αποτελούν τους εχθρούς μας στην πορεία μας προς την κάλπη”

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στη σημαντική βελτίωση της οικονομικής κατάστασης του Δήμου: Μείωση των χρεών κατά 56%, αύξηση των ταμειακών διαθεσίμων και προϋπολογισμός ρεκόρ για το 2023 που θα φτάσει τα 75 εκ. ευρώ. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην καθαριότητα της πόλης και στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, ευχαριστώντας τους πολίτες για τη συμβολή τους.

Ακόμη μίλησε για τα έργα που έρχονται να αλλάξουν την εικόνα του Αλίμου: Το ποδηλατόδρομο που θα ξεκινάει από τον σταθμό του μετρό και θα καταλήγει στην παραλία, το νέο δημαρχείο που θα κατασκευαστεί χωρίς καμία επιβάρυνση για τους δημότες (χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και θα εξοικονομήσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πληρώνει ο δήμος σε νοίκια, τους δύο νέους παιδικούς σταθμούς, το νέο κλειστό γυμναστήριο, την πράσινη πολιτιστική διαδρομή από τον λόφο της Αγίας Άννης και πολλά ακόμη που θα αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια στο προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης. Επίσης για τα 40 στρέμματα, στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού που αποδόθηκαν στον δήμο και πρόκειται να δημιουργηθούν πολιτιστικές και αθλητικές υποδομές, τα έργα ανάπλασης στη μαρίνα Αλίμου που θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι και την αξιοποίηση της μεγάλης έκτασης στο κτήμα Τραχώνων.

Read Original