Νύχτα τρόμου για οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο

1 year ago 717


Εφιαλτικές ώρες έζησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης γονείς και τα δύο μικρά παιδιά τους, στο Παλαιό Φάληρο, όταν ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους.

Οι κακοποιοί φίμωσαν και έδεσαν τα παιδιά, τη μητέρα και τον πατέρα και άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι, όπου βρήκαν χρήματα και κοσμήματα και αφού τα άρπαξαν, εξαφανίστηκαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας, ένας 55χρονος επιχειρηματίας, έφτασε στην πολυκατοικία, στην οδό Νηρηίδος. Εκεί τον περίμεναν τρία άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά, κρατώντας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, καραμπίνα. Οι δράστες τον ακινητοποίησαν, τον απείλησαν και στη συνέχεια τον ανέβασαν μέχρι το διαμέρισμα όπου βρίσκονταν η γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά τους.

Τους έδεσαν όλους, και αφού έψαξαν στο σπίτι, απείλησαν την οικογένεια, προκειμένου να αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα. Οι ληστές αφαίρεσαν μετρητά και κάποια χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν έχει τραυματιστεί κάποιο από τα μέλη της οικογένειας. Επιτόπου βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας και ψάχνουν για τυχόν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και για υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.


Σύμφωνα με το OPEN , όλα έγιναν περίπου στις 3 τα ξημερώματα.

Read Original