Νέα συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζηρού

1 year ago 60

Κατά τη συζήτηση έγινε εκτενή αναφορά στις ενέργειες που διενεργήθηκαν με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν όψει της αντιπυρικής περιόδου. 

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Φιλιππιάδας, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου κ. Χρήστου Δήμου, καθώς ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Περιβάλλοντος κ. Βασίλειου Παπαβασιλείου, ταλαιπωρείται από ίωση και αναρρώνει.   

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν: Ο διοικητής του τμήματος Π.Υ. Φιλιππιάδας κ. Απόστολος Παπαποστόλου, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού κ. Ιωάννης Γουρουνάς, ο επικεφαλής του κλιμακίου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτικού κ. Δημήτρης Βαρέλας, ο κ. Αθανάσιος Μικρούλης διοικητής ΔΙΠΥΝ Πρέβεζας, ο δασοπόνος κ. Γεώργιος Μπαλάφας, η κα Γάλλιου Μαρία δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο κ. Κων/νος Χριστοδούλου δημοτικός σύμβουλος, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζηρού κ. Γρηγόριος Ζαχαριάς, η κα Δήμητρα Ιωάννου προϊσταμένη του τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζηρού, ο κ. Κωστάκος Δημήτριος πρόεδρος της Κοινότητας Φιλιππιάδας, η κα Γεωργία Τόλη πρόεδρος της Κοινότητας Κλεισούρας, ο κ. Χρήστος Ρίζος πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Γεωργίου, ο κ. Θεόδωρος Δρόσος πρόεδρος της Κοινότητας Νικολιτσίου, ο κ. Δήμος Δημήτριος πρόεδρος της Κοινότητας Ανωγείου και ο κ. Γεώργιος Γεωργαλής αναπληρωτής διευθυντής οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου. 

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζηρού 

Υπεύθυνος κ. Γρηγόρης Ζαχαριάς.

Τηλ. 2683 3 60502

Κιν. 6945611933

Τελευταία ενημέρωση 29 Απριλίου 2023 09:26:19 από vasilis kourkoulas

Read Original