Nέα Σμύρνη: Ελεύθερη η 18χρονη για τα ναρκωτικά έξω από σχολείο

1 year ago 88


Ελεύθερη χωρίς να της επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος, αφέθηκε η 18χρονη που είχε συλληφθεί με άλλα τρία άτομα το βράδυ της Κυριακής 12/3, από το τμήμα ασφαλείας Νέας Σμύρνης, για παράβαση νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Έξω από δημοτικό σχολείο της περιοχής είχε εντοπιστεί μία νάιλον συσκευασία που περιείχε 120 γραμμάρια ινδικής κάνναβης. Ο δικηγόρος της 18χρονης, Γεώργιος Α. Κριεμάδης, δήλωσε για την υπόθεση στο notia.gr:

“Κάτοικος της περιοχής είδε από το μπαλκόνι του άγνωστο άτομο να σταθμεύει το όχημά του και να τοποθετεί μία σακούλα έξω από δημοτικό σχολείο της Νέας Σμύρνης. Ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές και στη σακούλα αυτή ανευρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και μία ζυγαριά ακριβείας.

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε την εντολέα μου, μαζί με τρία ακόμα άτομα, η οποία από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις σε βάρος της κατηγορίες. Σε άπαντες τους συλληφθέντες ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη. Ωστόσο, όπως αποδείξαμε ενώπιον των ανακριτικών αρχών, η δεκαοκτάχρονη ουδεμία σχέση έχει με την ανευρεθείσα ποσότητα ναρκωτικών. Η εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.”

Read Original