Με 11.000 ευρώ και ONIRAMA ξεκινούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Πρέβεζα

1 year ago 56

«Βαθιά το χέρι στην τσέπη» φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να βάλει φέτος ο Δήμος Πρέβεζας, προκειμένου να ενισχύσει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και κατ επέκταση την τουριστική κίνηση στην Πρέβεζας τις απόκριες, εάν κρίνουμε από την πρώτη κίνηση ενίσχυσης του καρναβαλιού.

Εξ άλλου ας μην ξεχνάμε πως τα δύο χρόνια της πανδημίας “έφεραν” πίσω τις όποιες εκδηλώσεις και στην Πρέβεζα που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει θεσμός.

Εάν και μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό μόνο το κόστος φιλοξενίας των ONIRAMA που θα σηκώσουν την αυλαία των καρναβαλικών εκδηλώσεων με τη συναυλία που θα δώσουν, το ερχόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου, δεν έχουν γίνει ωστόσο γνωστές άλλες σημαντικές δράσεις που θα δώσουν ώθηση στο αποκριάτικο κλίμα.

Και ο λόγος για εκδηλώσεις με δυναμική και όχι “εκδηλώσεις” οικογενειακές.

Έως την κορύφωση των αποκριάτικων event με τις αποκριάτικες παρελάσεις των Γυναικών και του Κομιτάτου.

Ειδικότερα, μιας και μιλάμε για την έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων, το κόστος για την συναυλία των ONIRAMA φτάνει στα 11.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης (2.480 ευρώ) και της διαμονής των μελών του συγκροτήματος, όπως έγινε γνωστό με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Τελευταία ενημέρωση 23 Ιανουαρίου 2023 19:33:04 από News Room

Read Original