«Κίνδυνος» για τις πρεβεζάνικες ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ λόγω ΔΑΚ

1 year ago 51

Ανάστατες ψάχνουν για έδρα; - Κινδυνεύουν να χάσουν την χρονιά και να υποβιβαστούν

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες στους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους, μετά τις ζημιές που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Πρέβεζας.

Χώρος ο οποίος αποτελεί έδρα τοπικών ομάδων μπάσκετ και βόλεϊ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η κακοκαιρία προκάλεσε εισροή υδάτων εντός του αγωνιστικού χώρου, ενώ έως και σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως εξακολουθούν και στάζουν νερά από την οροφή του σταδίου.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ειδικοί έχουν επισκεφθεί τον χώρο, έπειτα από πρόσκληση του δήμου και οι έως τώρα έλεγχοι και αυτοψίες συγκλίνουν σε μια χρονοβόρα λύση (μήνες) που θα κοστίσει και δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Κάτι που θα οδηγήσει τις ομάδες στην αναζήτηση νέας έδρας για τα μελλοντικά παιχνίδια, ακόμα και σε γειτονικούς νομούς, που πρακτικά αλλά και από οικονομικής άποψης ίσως είναι ανέφικτο με τις όποιες συνέπειες για το μέλλον τους και την παραμονή τους στην κατηγορία που αγωνίζονται.

Μετά από αυτό το γεγονός, σίγουρα θα πρέπει να αναζητηθούν άμεσα λύσεις, λιγότερο χρονοβόρες, έτσι ώστε οι πρεβεζάνικες ομάδες να επιστρέψουν στην έδρα τους, στο ΔΑΚ.

Τελευταία ενημέρωση 24 Ιανουαρίου 2023 15:50:10 από News Room

Read Original