Ηλιούπολη: Διασωληνωμένος στην εντατική ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Καμπουρίδης

1 year ago 55


Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται από νωρίς σήμερα το πρωί (Παρασκευή) ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Καμπουρίδης.

Το okmag επικοινώνησε με την σύζυγό του Ασπασία Βασιλοπούλου η οποία κλαίγοντας είπε πως ο σύζυγός της είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. «Ο άντρας μου είναι διασωληνωμένος στην εντατική με πνευμονικό οίδημα και έμφραγμα που υπέστη. Συγγνώμη που κλαίω αλλά είμαι πολύ χάλια. Δημοσιεύστε το σας παρακαλώ να προσευχηθούν όλοι για τον Γιώργο. Oι γιατροί είπαν ότι το πρώτο 48ωρο θα είναι πολύ κρίσιμο. Προσευχηθείτε σας παρακαλώ» κατέληξε η σύζυγος του τραγουδιστή.

Ο Δήμος Ηλιούπολης βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του τραγουδιστή και δημότη Γιώργου Καμπουρίδη, ο οποίος λόγω αδυναμίας να ανταποκριθεί στο χρέος του προς το fund ύψους 28.000 ευρώ, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, σε πλειστηριασμό.
“Ο Δήμος μας στέκεται δίπλα του στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις μέχρι την τελική νίκη” δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον τραγουδιστή. Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Read Original