Η Apollo βάζει την πόλη της Πρέβεζας στα τουριστικά πακέτα

1 year ago 51

Nέος προορισμός του σκανδιναβικού ταξιδιωτικού κολοσσού Αpollo η πόλη της Πρέβεζας

Ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός της Σκανδιναβίας ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες (28 Mαρτίου) ότι η πόλη της Πρέβεζας θα περιλαμβάνεται πλέον στους προορισμούς που θα προωθεί η εταιρεία.

Η πόλη της Πρέβεζας με δύο συνεργαζόμενα ξενοδοχεία,- Dioni Boutique και Preveza City – όπως φαίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, έρχεται να προστεθεί στους τέσσερις ήδη υπάρχοντες προορισμούς που συνεργάζεται η Αpollo στον νομό Πρέβεζας (Βράχος με 2 ξενοδοχεία, Κανάλι με 9 ξενοδοχεία, Αμμουδιά με 4 ξενοδοχεία και Πάργα με 57 ξενοδοχεία).

Μια θετική είδηση για την πόλη της Πρέβεζας μιας και αναφερόμαστε σε ένα target group ποιοτικών τουριστών, κατά βάση υψηλού εισοδήματος.

Ευελπιστούμε να πολλαπλασιαστούν και οι προσφερόμενες επιλογές σε τοπικά καταλύματα με όλα τα θετικά επακόλουθα που θα προκύψουν από την αύξηση των σκανδιναβών επισκεπτών στην μικρή τοπική μας οικονομία.

Συνολικά, η εταιρεία ανακοίνωσε πέντε νέους προορισμούς στην Ελλάδα για το 2023: την Σύρο, την Ιθάκη και το Μεγανήσι καθώς και τις πόλεις της Πρέβεζας και των Ιωαννίνων.  

*Το APOLLO NORDIC ανήκει στην DER Touristik του ομίλου της REWE, και είναι ο μεγαλύτερος Tour Operator από Σκανδιναβία για την Ελλάδα προβλέποντας να μεταφέρει στην Ελλάδα για το 2023, πάνω από 450.000 επιβάτες και βάζοντας στόχο για το 2024 πάνω από 600.000.

Τελευταία ενημέρωση 4 Απριλίου 2023 23:29:07 από News Room

Read Original