Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading στην Αμερική αναχώρησε η Πρεβεζάνα, Εύα Ροντογιάννη

1 year ago 56

Αναχώρησε η αποστολή των αθλητριών με την Ευαγγελία Βενέτη από τα Τρίκαλα και την Εύα Ραντογιάννη από την Πρέβεζα οι οποίες θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading που θα διεξαχθεί στο Ορλάντο στην Αμερική, στην κατηγορία ζευγαριών double cheer hip hop.

Την Εύα Ροντογιάννη τη γνωρίσαμε στον τελικό του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θέσ/κης και είναι έτοιμη να κατακτήσει την Αμερική.
Μαζί με την συναθλήτρία της από τα Τρίκαλα Ευαγγελία Βενέτη θα συμμετάσχουν στις 23-25 Απριλίου 2023 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα cheerleading στην κατηγορία Double cheer hip hop. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο χώρο του Walt Disney world resort in Orlando Florida .

Η νεαρή αθλήτρια από την Πρέβεζα μετά από χρόνια εξάσκησης στην κατηγορία hip hop θα διαγωνιστεί με παγκοσμίως βεληνεκούς αθλήτριες με βλέψεις τη κατάκτηση ενός μεταλλίου. Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στα κορίτσια που στόχο έχουν μέσα από την συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμερικής να διακριθούν έτσι ώστε να τους ανοίξει τον δρόμο για τους ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι το 2024!

Τελευταία ενημέρωση 18 Απριλίου 2023 22:15:45 από News Room

Read Original