Φ. Ζέρβας: Οι Γκεμπελίσκοι θα λάβουν όλες τις απαντήσεις σε λίγες μέρες

1 year ago 50

Μετά την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησής του ο δημοτικός σύμβουλος Φώτης Ζέρβας επιστρέφει σήμερα με ανάρτησή του στα social.

Όπως σημειώνει ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, «την παραίτησή μου από την ΔΕΥΑΠ την έχει στα χέρια του ο δήμαρχος για να κάνει ό,τι καλύτερο για την επιχείρηση, ώστε να  τρέξουν τα τόσα έργα που έχουμε δρομολογήσει».

Απευθυνόμενος προς τους δημότες της Πρέβεζας αναφέρει «σας υπηρέτησα με συνέπεια, με εντιμότητα και θα συνεχίσω να το κάνω από όποια θέση και αν έχω».

Και συνεχίζει «Με βρήκατε όλοι όταν είχατε πρόβλημα, νύχτα ή ημέρα, Σάββατο ή Κυριακή, σε δύσκολες ή εύκολες συνθήκες, μαζί με τρεις-τέσσερις εργαζόμενους που είχαν λίγο φιλότιμο παραπάνω από τους άλλους».

Το ίδιο θα συνεχίζει να κάνει και τώρα, τονίζει ο κ. Ζέρβας προσθέτοντας «συνεχίζουμε, γιατί θέλουμε να δουλέψουμε και να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο».

Και καταλήγοντας αναφέρει πως «όσο για τους Γκεμπελισκους, θα λάβουν όλες τις απαντήσεις σε λίγες μέρες…» προθέτοντας «δεν ξύπνησα το πρωί και δεν είχα κάτι άλλο να κάνω απο το να ανεξαρτητοποιηθώ».

Τελευταία ενημέρωση 31 Ιανουαρίου 2023 16:43:55 από News Room

Read Original