Ενίσχυση της ΛΕΚ Πρέβεζας από το Υπουργείο Άμυνας

1 year ago 76

Μέσα ατομικής προστασίας σε 18 εθελοντικές οργανώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης (Π.Ο.Ε.Ο.Δ.Π.) παρέδωσε ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Ο.Δ.Π. Σταύρο Σαλαγιάννη και στους επικεφαλής των ομάδων, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), στην Αθήνα.

Η δωρεά αποσκοπεί στην υποστήριξη με υλικά μέσα του σημαντικού εθελοντικού έργου που επιτελούν τα μέλη της Π.Ο.Ε.Ο.Δ.Π. και υλοποιείται την παρούσα χρονική στιγμή με αφορμή την επικείμενη έναρξη της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος ‘Αγγελος Χουδελούδης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο διοικητής της ΑΣΔΥΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης και μέλη των εθελοντικών οργανώσεων της Π.Ο.Ε.Ο.Δ.Π..

Μεταξύ των εθελοντικών ομάδων που ενισχύονται είναι και η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας η οποία κάθε φορά που χρειάζεται είναι παρούσα και έχει εξαιρετικό εθελοντικό έργο στο ενεργητικό της.

Στο χαιρετισμό του ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας εξήρε την ουσιαστική και πολυεπίπεδη συμβολή των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση κρίσεων (πυρκαγιές, COVID – 19 κλπ) λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “χωρίς τις Ένοπλες Δυνάμεις η χώρα θα είχε καταρρεύσει”..

Τελευταία ενημέρωση 20 Απριλίου 2023 11:14:41 από News Room

Read Original