Εισαγγελική παραγγελία για τον ποταμό Λούρο

1 year ago 82

Για να διερευνηθεί κατεπειγόντως το ενδεχόμενο παράβασης της εθνικής περιβαλλοντικής νομοθεσίας και γενικώς της τέλεσης αξιόποινων πράξεων

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τις καταστρεπτικές παρεμβάσεις στον ποταμό Λούρο, σύμφωνα με το kathimerini.gr, παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Μάλιστα ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης «επιτέθηκε», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» προχθες στους επιθεωρητές περιβάλλοντος και στον ΟΦΥΠΕΚΑ, που πιστοποίησαν με αυτοψίες τους την καταστροφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ», η παραγγελία εστάλη τη Δευτέρα από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Η εισαγγελική παραγγελία ζητάει να διερευνηθεί κατεπειγόντως το ενδεχόμενο παράβασης της εθνικής περιβαλλοντικής νομοθεσίας και γενικώς της τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Από την πλευρά της η Περιφέρεια Ηπείρου, με εργολαβίες της οποίας έγιναν οι επίμαχες επεμβάσεις στον Λούρο, εξακολουθεί να αρνείται ότι προκλήθηκε ζημιά…

Διαβάστε τη συνέχεια στο kathimerini.gr

Τελευταία ενημέρωση 14 Ιανουαρίου 2023 13:51:51 από News Room

Read Original