Δρομολογούνται τα νέα έργα στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

1 year ago 55

Η δρομολόγηση και ο συντονισμός των διαδικασιών απορρόφησης των κονδυλίων της Περιφέρειας που έχουν δεσμευτεί για την βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου Πρέβεζας και την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, στο επίκεντρο της συνάντησης που είχες ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Σκανδάλης με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Ακολούθησε σύσκεψη παρουσία της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας και του Υποδιευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Θανάση Ανωγιάτη με σκοπό την επίσπευση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης των εργασιών.

Όπως ανακοίνωση η διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας, άμεσα υλοποιούνται, η παράδοση Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αξίας 150.000 ευρώ με έμφαση στους τελευταίας τεχνολογίας υπέρηχους (Καρδιολογικός και ακτινολογικός) και φορητούς αναπνευστήρες καθώς και η δημοπράτηση των έργων κατασκευής διαμερισμάτων εφημερίας του Ιατρικού προσωπικού, η αντικατάσταση των υδραυλικών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου και η ανακατασκευή και συμπληρωματική κατασκευή λουτρών στους θαλάμους νοσηλείας.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις σε συνδυασμό με μια σειρά έργων που δρομολογούνται θα επιφέρουν σημαντική βελτίωση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας, τονίσει ο κ. Σκανδάλης.

Προσθέτει πως η Περιφέρεια Ηπείρου στήριξε όλες τις προτάσεις του Νοσοκομείου, έχει ήδη προβεί στην προμήθεια σημαντικού ιατροτεχνολογικού (θάλαμο νηματικής ροής, φορητό ακτινολογικό μηχάνημα, αναπνευστήρες, μηχάνημα αναρρόφησης πληθώρα υλικών πρόληψης λοιμώξεων), το νέο προκατασκευασμένο Εμβολιαστικό Κέντρο στην είσοδο του Νοσοκομείου και πολλά άλλα.

Τελευταία ενημέρωση 12 Ιανουαρίου 2023 22:01:00 από News Room

Read Original