Χάνει την έδρα ο Φιλαθλητικός σε ένα σημαντικό αγώνα, λόγω ανικανότητας των τριών του αθλητισμού;

1 year ago 57

Μια εξέλιξη που σίγουρα αποτελεί για την Πρέβεζα ένα μεγάλο ατού στον αθλητισμό είναι η επιτυχία του Φιλαθλητικού να μπει στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος στο Βόλεϊ.

Και ως γνωστό είναι η μόνη ομάδα που συμμετέχει στην επόμενη φάση από την κατηγορία της Α2.

Εάν όλα πάνε καλά ο Φιλαθλητικός Γ.Σ. Πρέβεζας, έχει να αντιμετωπίσει μεγαθήρια με πρώτο τον Άρη Θεσσαλονίκης σε έναν αγώνα που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

Και φυσικά στην έδρα του, που δεν είναι άλλη από το ΔΑΚ Πρέβεζας.

Είναι όμως έτσι;

Θα γίνουν όμως τα πράγματα κατά πως πρέπει ή η πρεβεζάνικη ομάδα θα είναι αναγκασμένη να αλλάξει έδρα, λόγω των προβλημάτων με την εισροή υδάτων στο κλειστό και να δώσει έναν τόσο σημαντικό αγώνα, χωρίς την στήριξη των φιλάθλων της Πρέβεζας, σε ουδέτερη έδρα, όπως έγινε χθές;

Η ανησυχία είναι έντονη στην ομάδα του Φιλαθλητικού που επιδιώκει με κάθε τρόπο να διεξαχθεί στην Πρέβεζα ο αγώνας με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο.

Από την άλλη, από την πλευρά του Δήμου και ειδικότερα από την ομάδα εργασίας που συστήθηκε και «μοστράρει» ως η υπεύθυνη σε αθλητικά θέματα, φαίνεται πως δεν έχει υπάρξει κάποια ιδιαίτερη πρωτοβουλία, αφού τα πράγματα μοιάζουν να είναι στάσιμα.

Όχι όμως τα νερά που μπαίνουν στο ΔΑΚ και θα είναι η αιτία να παίξει ο Φιλαθλητικός εκτός κανονικής έδρας.

Αργυρός, Γεωργάκου, Σφονδύλη, λοιπόν στην πρώτη τους «επαφή» ως ομάδα εργασίας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση η αρνητική έκβαση της οποίας, μπορεί να κάψει την δημοτική αρχή.

Γιατί δεν είναι όλα τελικά όλα “χαχαχα, χαχαχού” και αερολογίες με κουβέντες χωρίς βάση.

Στα δύσκολα θα φανεί η ικανότητα… εάν υπάρχει!

Σε αναμονή λοιπόν…

Τελευταία ενημέρωση 26 Ιανουαρίου 2023 17:13:05 από News Room

Read Original