Ζέτα Μακρυπούλια: «Θα συζητήσω με το κανάλι, θα δούμε πώς είμαστε!»

1 year ago 50
Ζέτα Μακρυπούλια: Όσα Είπε Για Το Τηλεοπτικό Της Μέλλον | Star.gr

Όσα είπε για το συμβόλαιό της που λήγει σε λίγους μήνες

Δείτε όσα είπε η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή του Alpha

Για την περίοδο μοναξιάς που διανύει, τα ταξίδια που θέλει να κάνει και το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και τον Χάρη Λεμπιδάκη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Δε θα ήθελα το παιδί μου να γίνει ηθοποιός»

«Δε θέλω να είμαι αχάριστη γιατί τα τελευταία τουλάχιστον δυο χρόνια έχω κάνει αρκετά ταξίδια αλλά, επειδή είχα χρόνια να τα κάνω αυτά τα ταξίδια, τώρα έχω καλομάθει, θέλω κι άλλο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια κι ηθοποιός.

Όταν ο ρεπόρτερ τη ρώτησε αν αυτή την περίοδο διανύει μια φάση μοναξιάς, απάντησε, «Ε, εντάξει, μοναξιάς. Ωραία είναι η μοναξιά. Χρήσιμη είναι η μοναξιά. Έχω τους φίλους μου, έχω τους συνεργάτες μου. Εξαρτάται τη διάθεση».

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τους γονείς - Η ομοιότητα με τον πατέρα της

Όσον αφορά στο Rouk Ζουκ και τα νούμερα τηλεθέασης είπε: «Είναι ευχάριστο που μπορεί και διατηρείται στην τηλεόραση μια εκπομπή χαράς. Εγώ τα νούμερα δεν τα κοιτάω, ενημερώνομαι 1-2 φορές τον μήνα».

Και συνέχισε: «Το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 τελειώνει στα τέλη Μάϊου. Έχω κάνει μια πρώτη κουβέντα με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Θα ένιωθα καλύτερα αν ήξερα τι θα κάνω στο μέλλον, αλλά είναι κάτι που ακόμα το σκέφτομαι. Θέλω να το σκεφτώ πολύ σοβαρά αυτή τη φορά και να δούμε».

Ζέτα Μακρυπούλια: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Υπάρχει από πίσω ένας λόγος»

Η Ζέτα Μακρυπούλια πρόσθεσε επίσης: «Είναι μια δύσκολη χρονιά όσον αφορά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρω στη ζωή μου. Μία είναι και αυτή, θα το συζητήσω με το κανάλι, θα δούμε πώς είμαστε, πώς είναι αυτή η σχέση. Όπως όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις, κάποια στιγμή θέλουν επαναπροσδιορισμό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.

Read Original