World of Horror: Θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023

1 year ago 154

Η αργή μεν, αλλά σταθερή ανάπτυξη του τρομακτικού indie παιχνιδιού επιβίωσης, World of Horror φτάνει στο τέλος της – η κυκλοφορία του αναμένεται για το καλοκαίρι του 2023.

Θα κλείσουν περίπου τρία χρόνια αναμονής, αλλά το καλοκαίρι του 2023 σύμφωνα με τον @panstasz developer και την εκδοτική εταιρία Ysbryd Games, το World of Horror θα καταφέρει να κυκλοφορήσει. Οι φαν του παιχνιδιού, που περιμένουν από τον Φεβρουάριο του 2020, έπαιρναν τουλάχιστον μικρές δόσεις ενθουσιασμού με κάθε update που κυκλοφορούσε σε αυτό το διάστημα.

Δείτε επίσης: Η τεχνητή νοημοσύνη και το machine learning στην gaming σκηνή

World of Horror κυκλοφορια 2023

Το World of Horror, αν δεν το έχετε ακουστά, θα είναι πιθανότατα ένα από εκείνα τα παιχνίδια για το οποία θα ακούτε για χρόνια.
Από τα μοναδικά παιχνίδια στο είδος του, συνδυάζει ένα gameplay επιβίωσης, RPG κατηγορίας, με ένα κράμα παράξενου και ενίοτε «ανόητου» τρόμου με μια στυλιζαρισμένη αισθητική.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία update του World of Horror για το 2023 είχε την ονομασία Blood Moon. Κυκλοφόρησε στα τέλη Οκτωβρίου του προηγούμενο έτους και πρόσθεσε νέα αντικείμενα, μυστήρια και προέλευση χαρακτήρων στην τυχαία πόλη τρόμου.
Αυτοαποκαλείται μια “1-bit ερωτική επιστολή στον Junji Ito και τον H. P. Lovecraft“, η οποία διαθέτει “μια κολασμένη πραγματικότητα” με turn-based μάχη και δύσκολες αποφάσεις. Ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο ενδιαφέρον για τόσους πολλούς ανθρώπους είναι πιθανώς ο τρόπος με τον οποίο η Shiokawa, η απομονωμένη πόλη της Ιαπωνίας, ελέγχεται από μια τράπουλα με κάρτες γεγονότων όπου μπορείτε να χειριστείτε.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε επιτέλους το Payday 3 με ένα νέο teaser στο Steam

Advertisement

Είναι εν μέρει καθήκον σας να αποτρέψετε την επικείμενη αποκάλυψη. Κάθε μυστήριο προσφέρει τα δικά του μοναδικά αποτελέσματα που οδηγούν είτε σε καταστροφή του κόσμου, είτε σε σωτηρία.

To World of Horror θα κυκλοφορήσει το 2023 για macOS και Windows, καθώς και θα είναι διαθέσιμο στο Switch, PS4 και PS5.

Πηγή πληροφοριών: pcgamer.com

SecNews

Read Original