Βόλος: Με 20 παίκτες στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό

1 year ago 61
ΒΟΛΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 25.04.2023 | 21:44

 Με 20 παίκτες στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, με τους Κώστα Μπράτσο να γνωστοποιεί κατόπιν τους 20 παίκτες που συνθέτουν την αποστολή.

Ο πρώτος γύρος των playoffs της Stoiximan Super League δεν κύλησε καλά για τον Βόλο, με τους Θεσσαλούς να παίρνουν μεν σπουδαίο αποτέλεσμα στην Λεωφόρο, κρατώντας στο 0-0 τον Παναθηναϊκό, αλλά να γνωρίζουν τέσσερις ήττες στα υπόλοιπα ματς.

Η τελευταία δε, εντός έδρας από τον Άρη με 3-0 την περασμένη Κυριακή, στοίχισε στην ομάδα του Κώστα Μπράτσου αφού έμεινε στην 6η θέση και στο -4 από τους κίτρινους, γεγονός που τους φέρνει σε μειονεκτική θέση στη μάχη για την κατάληψη της 5ης θέσης που δίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ωστόσο, η προσπάθεια για ό,τι καλύτερο στο φινάλε της σεζόν συνεχίζεται για τον Βόλο, αφού την Τετάρτη υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, με τους Θεσσαλούς να ολοκληρώνουν την Τρίτη την προετοιμασία τους και κατόπιν να βγάζουν αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Κότνικ, Αυγερινός, Αλχο, Λούνα, Σι, Σιέλης, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Πιρές, Τσιρίνος, και Οζέγκοβιτς.

Read Original