vivo X90 Pro 5G: Φωτογραφικό Δέος μέσα από τον Αισθητήρα 1-inch και τους Φακούς της ZEISS

1 year ago 55

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ 05.04.2023 | 14:53

Το Κορυφαίο Smartphone στην Ιστορία της Τεχνολογίας vivo X90 Pro 5G ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο αποτύπωσης των αθλητικών γεγονότων, μετατρέποντάς κάθε σου λήψη σε Επαγγελματική, χάρη στον μεγαλύτερο αισθητήρα της αγοράς κινητών συσκευών με κύρια κάμερα 1 ίντσας.

Ο αθλητισμός είναι συναισθήματα και συγκινήσεις!

Οτιδήποτε σχετίζεται με τον αθλητισμό αφορά στα δευτερόλεπτα κατά τα οποία γράφεται ιστορία από τους πρωταγωνιστές, μπροστά στη «μεγάλη σκηνή» της καριέρας τους.

Η vivo από την πλευρά της, ως ο Κορυφαίος κατασκευαστής Smartphones της Κίνας παρουσιάζει τον νέο «Πρωταθλητή» της κατηγορίας, που καταρρίπτει τους κανόνες των Οπτικών και τους Νόμους της Φυσικής, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως έχει τον τρόπο να βελτιώσει την ζωή μας και να διατηρήσει ανεξίτηλες τις στιγμές που την καθορίζουν.

 Φωτογραφικό Δέος μέσα από τον Αισθητήρα 1-inch και τους Φακούς της ZEISS

Το Κορυφαίο Σύστημα Καμερών σε Smartphones στην Ιστορία της Τεχνολογίας είναι πλέον εδώ, στα χέρια σου, ενώ τα οπτικά συστήματα ZEISS παρέχουν την ανώτατη ποιότητα εικόνας που έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα, με απόλυτη ακρίβεια απόδοσης χρωμάτων, καθιστώντας την συσκευή την απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις της φωτογραφίας... και όχι μόνο!

 Φωτογραφικό Δέος μέσα από τον Αισθητήρα 1-inch και τους Φακούς της ZEISS

Σίγουρα οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί σε ένα αθλητικό γεγονός, με το άγχος της μη ευκρινούς αποτύπωσης της στιγμής.

Εκτός αυτού, πες, ότι βρισκόμαστε στον καλύτερο αγώνα της χρονιάς και παρακολουθούμε όλους τους μεγάλους αστέρες να παίζουν και θέλουμε να απαθανατίσουμε τους ίδιους σε στιγμές δράσης.

Ποιος άλλωστε δεν θα ήθελε να φωτογραφίσει έναν super-star σε απόσταση αναπνοής να βάζει γκολ;

Φυσικά, με το vivo X90 Pro 5G γίνεται, αφού διαθέτει 40x ψηφιακό zoom με 50MP Portrait φακό και 12MP Ultra-Wide.

 Φωτογραφικό Δέος μέσα από τον Αισθητήρα 1-inch και τους Φακούς της ZEISS

Ειδικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για φωτογραφικές και βιντεοληπτικές δυνατότητες 4K και 8K μέσα απο το μεγαλύτερο φωτογραφικό διάφραγμα της βιομηχανίας των smartphones, γίνεται κατανοητό ότι δεν θα χρειαστεί ο θεατής να κρατά τίποτα παραπάνω, καθώς κάθεται στις κερκίδες, παρά μόνο το X90 Pro 5G.

Ιδιαίτερα, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή κατά τη διάρκεια της νύχτας, το vivo X90 Pro 5G μπορεί να σου χαρίσει αξεπέραστα ζωντανές στιγμές!

Συνολικά λοιπόν, μιλάμε για ένα flagship smartphone, το οποίο απολύτως αντικειμενικά είναι State of the Art και καλύπτει κάθε είδους απαιτήσεις, ίσως και σίγουρα την πιο βασική όλων, αυτή της κάμερας, ώστε να ζήσεις την Εμπειρία της Επαγγελματικής Απεικόνισης Video & Φωτογραφίας.

 Φωτογραφικό Δέος μέσα από τον Αισθητήρα 1-inch και τους Φακούς της ZEISS

Το νικητήριο γκολ, ο πανηγυρισμός, η αγκαλιά της ικανοποίησης, το κλάμα της ευτυχίας. Όλα καταγράφονται με τον απόλυτα ρεαλιστικό και φυσικό τρόπο, ακόμη και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού, κρατώντας στα χέρια σου την επιτομή της σύγχρονης τεχνολογίας.

Τι άλλο περίμενες βεβαίως από το flagship smartphone με τον μεγαλύτερο αισθητήρα στην ιστορία, μεγέθους 1 ίντσας που σου επιτρέπει περισσότερο φως και τα πιο ζωντανά χρώματα που έχεις γνωρίσει υπο οποιεσδήποτε συνθήκες.

Και το καλύτερο, είναι ότι μαζί με τα οπτικά ZEISS creations και τα ZEISS colours και την επίστρωση T-Coating, εξασφαλίζεις καθαρές φωτογραφίες χωρίς αντανακλάσεις.

Ξεκάθαρα λοιπόν, με το πλήθος των ρυθμίσεων που διαθέτει σε συνδυασμό με την Τεχνητή Νοημοσύνη και τους αλγόρυθμους της ZEISS δημιουργεί αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία... φωτογράφο!

 Φωτογραφικό Δέος μέσα από τον Αισθητήρα 1-inch και τους Φακούς της ZEISS

Σε συνολικό επίπεδο, πρόκειται για την Απόλυτη Eμπειρία Απεικόνισης σε Φωτογραφίες & Video τα οποία φτάνουν μέχρι το 8Κ.

Ένα είναι απολύτως βέβαιο με το νέο vivo X90 Pro 5G: οι αθλητικές και ποδοσφαιρικές σου φωτογραφίες θα βάλουν «γκολ» στις καρδιές πολλών.

 Φωτογραφικό Δέος μέσα από τον Αισθητήρα 1-inch και τους Φακούς της ZEISS

Αυτό αρκεί για να πούμε κάπου εδώ τελειώνει η συζήτηση. Παίρνουμε το vivo X90 Pro 5G και... φύγαμε για γήπεδο!

Read Original