Βαλένθια: Ο Μπαράχα πήρε τη σκυτάλη από τον Γκατούζο στον πάγκο των νυχτερίδων

1 year ago 52
ΒΑΛΕΝΘΙΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 14.02.2023 | 17:47

 Ο Μπαράχα πήρε τη σκυτάλη από τον Γκατούζο στον πάγκο των νυχτερίδων ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Μία από τις σημαίες της Βαλένθια, ο Ρούμπεν Μπαράχα, επιλέχτηκε από τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου για να πάρει τα κλειδιά των αποδυτηρίων διαδεχόμενος τον Τζενάρο Γκατούζο.

Η Βαλένθια είχε πολύ χαμηλές πτήσεις στη φετινή La Liga που την έφεραν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και υπό το βάρος των αρκετών αρνητικών αποτελεσμάτων η διοίκηση προχώρησε σε αλλαγή στον πάγκο, με τον Τζενάρο Γκατούζο να βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Ο Βόρο Γκονσάλες ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού και μέτρησε τρεις ήττες στα ισάριθμα ματς που βρέθηκε στον πάγκο των νυχτερίδων, για να έρθει η ώρα για νέα αλλαγή την Τρίτη (14/02), που έχει άρωμα από το (ένδοξο) παρελθόν της ομάδας.

Και αυτό γιατί η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ρούμπεν Μπαράχα, ο οποίος μετά από τη θητεία του σε Σαραγόσα, Τενερίφη, Σπόρτινγκ Χιχόν και Έλτσε, είναι πλέον έτοιμος να κοουτσάρει την ομάδα της οποίας φόρεσε τη φανέλα για 11 χρόνια (1999-2010) και με την οποία ταύτισε το όνομά του ως ποδοσφαιριστής.

Ως παίκτης της Βαλένθια, ο Μπαράχα κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ισπανίας, 1 Κύπελλο UEFA και 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των συνεργατών του θα είναι ένας ακόμα πρώην παίκτης του συλλόγου, ο Κάρλος Μαρτσένα.

Όσον αφορά στο ντεμπούτο του στον πάγκο, αυτό θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα (20/02), με την 18η της βαθμολογίας Βαλένθια να φιλοξενεί στο "Μεστάγια" την 19η Χετάφε, σε ένα ματς που ενδέχεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τύχη των δύο ομάδων στη μάχη της παραμονής.

Read Original