Τσίπρας: Βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του κυβερνήτη Ευστάθιου Τσιτλακίδη

1 year ago 57
 Βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του κυβερνήτη Ευστάθιου Τσιτλακίδη

Φωτογραφία: INTIME

Τη βαθιά του θλίψη για τον χαμό και του κυβερνήτη του αεροσκάφους F-4E Phantom II, σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη εξέφρασε μέσα από ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον άδικο χαμό και του κυβερνήτη του μοιραίου F-4 της πολεμικής μας αεροπορίας, Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, που έφυγε στην ώρα του καθήκοντος. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους» αναφέρει ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον άδικο χαμό και του κυβερνήτη του μοιραίου F-4 της πολεμικής μας αεροπορίας, Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, που έφυγε στην ώρα του καθήκοντος.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) February 1, 2023

Θυμίζουμε ότι το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ότι «σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις έρευνας – διάσωσης για τον εντοπισμό και του κυβερνήτη του αεροσκάφους F-4E Phantom II, Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη, 31 ετών, που ακολούθησαν το αεροπορικό δυστύχημα της 30ης Ιανουαρίου 2023, 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας. Η συγκέντρωση και η ανάλυση των ευρημάτων, επιβεβαίωσαν τον θάνατό του».

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Read Original