Τρολάρισμα Χάλαντ: "Έχουν περάσει ήδη 20 λεπτά από το τελευταίο μου γκολ, πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά"

1 year ago 72
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ 16.02.2023 | 11:46

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Άρσεναλ Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Άρσεναλ © 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ δήλωσε πως είναι "περήφανος" για τη Μάντσεστερ Σίτι και και εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ, ενώ δεν έλειπε κι η διάθεση για χιούμορ.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ σφράγισε τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο Βόρειο Λονδίνο γράφοντας το τελικό 3-1 απέναντι στην Άρσεναλ και έγραψε ιστορία, αφού έφτασε τα 26 γκολ στη φετινή Premier League και έπιασε σε στην κορυφή τον Σέρχιο Αγκουέρο.

Μιλώντας στο Amazon Prime μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως είναι "περήφανος" για τους συμπαίκτες του και και εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη.

Δεν έλειψε βέβαια, και το τρολάρισμα του Νορβηγού σταρ, ο οποίος έστειλε το μήνυμα για τη συνέχεια.

"Είμαι τόσο περήφανος για όλους κι είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι στη Μάντσεστερ Σίτι. Κάναμε μικρές αλλαγές στο ημίχρονο.

Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και πρέπει να βγάλουμε την ποιότητα από κάθε παίκτη. Είμαι τόσο χαρούμενος με όλα. Το χρειαζόμασταν αυτό. Τώρα πρέπει να τρέξουμε", ενώ για το γκολ είπε:

"Αυτή είναι η ζωή μου. Έχουν περάσει ήδη 20' από τότε που πέτυχα το τελευταίο μου γκολ. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω".

Read Original