Τορίνο: Αλλάζει φανέλα εν μέσω της σεζόν για χάρη της Suzuki

1 year ago 48
SERIE A

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 23.02.2023 | 17:57

 Αλλάζει φανέλα εν μέσω της σεζόν για χάρη της Suzuki ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΡΙΝΟ ΣΤΟ YOUTUBE

Η Τορίνο ετοιμάζεται για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Γιουβέντους όμως την ίδια ώρα ετοίμασε μία έκπληξη για τους φίλους της, αφού στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της θα φορέσει μία συλλεκτική φανέλα προς τιμήν της Suzuki

Οι παίκτες της Τορίνο ζουν και αναπνέουν για το Derby della Mole την ερχόμενη Τρίτη (28/02) στην έδρα της Γιουβέντους για την 24η αγωνιστική της Serie A, ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι που έπεται για την γκρανάτα.

Αυτό απέναντι στην Μπολόνια που θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου στο "Ολίμπικο", με τους γηπεδούχους να φορούν μία νέα φανέλα εν μέσω της σεζόν, προκειμένου να γιορτάσουν με τον πλέον επίσημο τρόπο τη συμπλήρωση μίας γεμάτης δεκαετίας από την έναρξη της συνεργασίας τους με την Suzuki.

"10 χρόνια συναισθημάτων. 10 χρόνια πάθους. 10 χρόνια μαζί. Για να γιορτάσουν τον δέκατο χρόνο συνεργασίας, η Τορίνο και η Suzuki παρουσιάζουν το Fujin 10 Limited Edition που παράγεται από την Joma Italia.

Η φανέλα θα φορεθεί στις 6 Μαρτίου στον αγώνα με την Μπολόνια", αναφέρει η Τορίνο για τη συνεργασία της με τη διάσημη ιαπωνική εταιρία, μέσα από το σχετικό video που δημοσίευσε στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

Read Original