Τούχελ: "Χρειαζόμαστε ένα θαύμα κόντρα στην Σίτι, δεν ξέρω αν είναι σωστό να μιλάμε για 4-0 ή 5-1"

1 year ago 56
ΜΠΑΓΕΡΝ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 18.04.2023 | 20:53

 "Χρειαζόμαστε ένα θαύμα κόντρα στην Σίτι, δεν ξέρω αν είναι σωστό να μιλάμε για 4-0 ή 5-1" PRINT SCREEN

Ο Τόμας Τούχελ αντιμετωπίζει με απόλυτο ρεαλισμό τη ρεβάνς της Μπάγερν με την Σίτι μετά την ήττα με 3-0 στο Μάντσεστερ, με τον Γερμανό να υποστήριζει πως υπάρχει μεν πίστη αλλά και επίγνωση πως θα χρειαστεί ένα θαύμα για τη μεγάλη ανατροπή.

Η Μπάγερν μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι στην "Allianz Arena" με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League όμως μετά από τη βαριά ήττα με 3-0 στο "Έτιχαντ" οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της και αυτό το αντιλαμβάνονται πλήρως οι άνθρωποί της.

Φρόντισε μάλιστα να το διαμηνύσει στον κόσμο ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος ναι μεν ξεκαθάρισε πως υπάρχει πίστη αλλά υπενθύμισε πως η ανατροπή ενός τέτοιου σκορ μπορεί να γίνει με τη συνδρομή ενός θαύματος. "Χρειαζόμαστε ένα θαύμα. Δεν χρειάζεται να μιλάς για πίστη μετά από ένα 0-3, θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής.

Δεν ξέρω αν είναι σωστό να μιλάς για ένα σκορ 4-0 ή 5-1. Είναι μία απόλυτη πρόκληση να παίξουμε απέναντι στην Σίτι, που είναι σε σπουδαία φόρμα εδώ και δύο εβδομάδες. Έχουμε ένα βουνό να ανεβούμε την Τετάρτη. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας αλλά δεν θέλουμε να ονειρευόμαστε.

Είναι στα χέρια μας, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν είμαστε μόνοι, έχουμε καλή ομάδα και τους οπαδούς στο πλευρό μας. Θα πρέπει να το πάρουμε βήμα βήμα και να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός, για να προσθέσει:

"Φυσικά και υπάρχουν ελπίδες. Χρειαζόμαστε μομέντουμ και τουλάχιστον την εμφάνιση στου πρώτου αγώνα. Θέλουμε σημεία κλειδιά να είναι το μέρος μας, κάτι που μας έλειπε στο πρώτο ματς και τιμωρηθήκαμε πικρά".

Κληθείς δε να απαντήσει στο αν υπολογίζει τον Μανέ για τον αγώνα, με τον Σενεγαλέζο να επιστρέφει στην αποστολή της Μπάγερν μετά από βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο έπεσε και την τιμωρία που του επιβλήθηκε, είπε: "Θα δούμε. Ο Μανέ είναι στην αποστολή επειδή το θέμα (σ.σ. με τον Σανέ) έχει πλέον λήξει. Θα χρειαστεί να περιμένουμε και θα δούμε την Τετάρτη ποιος θα είναι βασικός".

Read Original