Το αναδιπλούμενο Motorola Razr+ (2023) αναμένεται να κυκλοφορήσει «σύντομα»

1 year ago 127

Teo Ehc

Πριν από τρία χρόνια, το Motorola Razr επανήλθε στη ζωή και επανασχεδιάστηκε για τον σημερινό σύγχρονο κόσμο της κινητής τεχνολογίας. Παρόλα αυτά, δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει θραύση στην κατηγορία των αναδιπλούμενων smartphone που ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από τη Samsung.

Το Razr που ανήκει στη Lenovo έχει σίγουρα διανύσει πολύ δρόμο από την έκδοση του 2019, εισάγοντας υποστήριξη 5G και βελτιώνοντας σχεδόν όλες τις πτυχές αυτού του clamshell με βάση το Android. Τώρα στην 2022η γενιά του, το Razr είναι πιο ισχυρό από ποτέ!

Η Motorola σίγουρα δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς ετοιμάζεται να λανσάρει ένα “πολύ καλύτερο” μοντέλο Razr αργότερα μέσα στην χρονιά. Ωστόσο, εξακολουθούν να κρατούν κρυφές τις αναβαθμίσεις και τις βελτιώσεις του 2023. Δυστυχώς, ο νεότερος θόρυβος γύρω από αυτές τις ενημερώσεις δεν δίνει μια πολύ ζωντανή εικόνα για το τι πρόκειται να έρθει.

Μια παραλλαγή Plus με Minus διάρκεια μπαταρίας

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Καταιγιστικές εξελίξεις για τον Alexander Vinnik

SecNewsTV 1 Αυγούστου, 7:56 πμ

12o Infocom Security 2022 - Παρουσιάσεις και συνεντεύξεις

SecNewsTV 7 Ιουλίου, 10:27 μμ

Ζωη Κωνσταντοπούλου: Εξελίξεις στο ΣΤΕ για τον Mr Bitcoin

SecNewsTV 18 Μαΐου, 1:06 μμ

Giannis Andreou LIVE : Crypto, NFT, Metaverse προβλέψεις

SecNewsTV 3 Μαρτίου, 12:57 πμ

LIVE: GoldDigger credential detection & PinataHub platform

SecNewsTV 29 Ιανουαρίου, 1:24 πμ

LIVE : SocialTruth project - Το σύστημα εντοπισμού fake news

SecNewsTV 1 Οκτωβρίου, 12:54 πμ

Ποια είναι η φυσική εξέλιξη μετά το Motorola Razr (2019), το Razr 5G (2020) και το Razr (2022) Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νέα έκδοση με την ονομασία “Motorola Razr+” με πλήρη συνδεσιμότητα 5G αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023. Η MySmartPrice μπορεί να είναι αξιόπιστη, καθώς οι πηγές της στον κλάδο είναι συνήθως αξιόπιστες.

Εκτός από την υποβάθμιση της χωρητικότητας της μπαταρίας του στα 2.850mAh – ένας εξαιρετικά χαμηλός αριθμός – αυτή η αναδιπλούμενη συσκευή της Motorola έχει ελάχιστες άλλες βελτιώσεις.

Κάνοντας ένα βήμα πίσω από την ισχυρή μπαταρία των 3.500mAh του Razr (2022), αυτό το αναμενόμενο μοντέλο 2023 Plus είναι ως επί το πλείστον στο ίδιο επίπεδο με το αντίστοιχο μοντέλο του 2020. Ίσως να έχετε την περιέργεια να μάθετε ότι το Galaxy Z Flip 4 της Samsung – αυτή τη στιγμή η πιο περιζήτητη αναδιπλούμενη συσκευή στον κόσμο – έχει ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα στα 3.700mAh!

Αφού η Motorola φαινομενικά επέστρεψε στο σωστό δρόμο με το γενικώς καλοδεχούμενο Razr τρίτης γενιάς, είναι περίεργο να έκανε ένα βήμα πίσω αντί να προόδευσε. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει είτε ότι αυτή η φήμη ήταν ψευδής είτε ακόμη ότι θα υπάρχουν δύο διαφορετικά foldables το 2023 – το ένα θα είναι πιο προσιτό και με χαμηλότερη χωρητικότητα μπαταρίας, ενώ το άλλο θα είναι ακριβότερο αλλά με πολύ καλύτερες επιδόσεις.

Motorola Razr+

Άλλες φημολογούμενες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά του Motorola Razr+ (2023).

Αν πρόκειται για την ίδια συσκευή που έχει εμφανιστεί σε πολλές φωτογραφίες τους τελευταίους μήνες, η αξιοσημείωτη αναβάθμισή της από το περσινό Razr θα είναι πιθανότατα μια διευρυμένη οθόνη cover.

Η σειρά Razr είναι ήδη ένας εντυπωσιακός διεκδικητής του τίτλου του καλύτερου αναδιπλούμενου τηλεφώνου στον κόσμο, καθώς διαθέτει εξωτερική οθόνη 2,7 ιντσών σε σύγκριση με τον πλησιέστερο αντίπαλό του, το Z Flip 4 με οθόνη Super AMOLED μόλις 1,9 ιντσών στο cover του. Με αυτό το πρόσθετο πλεονέκτημα στο ανάστημα και τον σχεδιασμό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η έκδοση Razr 2022 υπόσχεται περισσότερα από ποτέ!

Αν και δεν μπορούμε ακόμη να πούμε πόσο μακριά σκοπεύει να φτάσει η Motorola με τις αναβαθμίσεις του 2021, η παραπάνω εικόνα που διέρρευσε υποδηλώνει μια σημαντική βελτίωση. Το κύριο πάνελ προβλέπεται να παραμείνει στις 6,7 ίντσες- ωστόσο, πέρα από αυτό, δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες λεπτομέρειες ή είναι εύκολα προβλέψιμες αυτή τη στιγμή.

Αυτή η αναφορά αποκαλύπτει τον αριθμό μοντέλου XT2321 του Razr+, που έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία το καλοκαίρι του 2023, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί εύκολα να ανακαλύψει λεπτομέρειες από δημόσια αρχεία πριν από την επίσημη ανακοίνωσή του.

Παρόλο που το Razr (2022) και το Galaxy Z Flip 4 προσφέρουν υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 30W, το Razr Plus (2023) τα ξεπερνά από αυτή την άποψη, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα το 2023.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc

Read Original