Καιρό είχε στο νου του να κάνει ένα ραμενάδικο ο Σωτήρης Κοντιζάς. Εκείνα τα ράμεν με καπνιστό μπέικον, λαχανίδα, σπανάκι κι αυγό που δοκιμάσαμε τον καιρό της καραντίνας παραγγέλνοντας το DIY Kit του P.S. Luncheon, δεν ήρθαν τυχαία. Πρώτον, γιατί ο ίδιος μεγαλώνοντας έφαγε πολλά ράμεν και instant ramen, που είναι μια εύκολη λύση για τους Ιάπωνες. Δεύτερον, γιατί έχει σε περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη του το βιβλίο Momofuku του David Chang, ο οποίος άλλαξε την εικόνα των ράμεν και συνέβαλε στο να γίνουν aμερικάνικο/παγκόσμιο trend. Και τρίτον –το οποίο περιλαμβάνει, τρόπον τινά, και τα δύο πρώτα– γιατί όπως λέει συχνά «Το ράμεν δεν είναι φαγητό, είναι μια ζεστή αγκαλιά».
Το ‘πε και το έκανε ο σεφ και κριτης του Masterchef, που έρχεται να μας γνωρίσει μια «καντίνα», όπως περιγράφει το Tanpopo, το νέο μαγαζί της ομάδας του Nolan, του Proveleggios και του Sweet Nolan, στο ισόγειο του κτιρίου στη γωνία της Ευριπίδου με την Αριστείδου, απέναντι από την πλατεία Αγίων Θεοδώρων. Ξεκινώντας από την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα σερβίρει «με αμεσότητα τίμιο και καυτό ramen» καθημερινά, εκτός Κυριακής, από τις 14.00 έως τις 19.00. Οι μισές θέσεις θα είναι με κρατήσεις και για τις άλλες μισές θα περιμένεις τη σειρά σου.