Τάνια Τσανακλίδου: «Έχω γίνει ρεζίλι για έναν έρωτα, έχω υπάρξει κατινάρα»

1 year ago 186
Τάνια Τσανακλίδου: Όσα Είπε Για Την Ερωτική Της Ζωή | Star.gr

Μίλησε έξω από τα δόντια η καταξιωμένη τραγουδίστρια

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Τάνιας Τσανακλίδου

Για τα τραγούδια της, τη ζωή της, αλλά  και τον έρωτα μίλησε η Τάνια Τσανακλίδου σε συνέντευξή της.

Τάνια Τσανακλίδου: «Αγάπησα περισσότερο τον πατέρα μου, όταν τον έχασα»

Όπως είπε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ για τη μεγάλη της επιτυχία. Μαμά Γερνάω: «Είναι λογικό να συγκινούμαστε με το Μαμά Γερνάω. Δεν ήθελα να πω το τραγούδι γιατί είχε πεθάνει πρόσφατα η μαμά μου και δεν μπορούσα να πω αυτά τα λόγια. Όταν άρχισα να τραγουδάω ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Άρχισα να κλαίω. Είχα μπήξει τα χέρια μου και οι χούφτες μου είχαν ματώσει. Ντρεπόμουν που έκλαιγα. Έκλεισα τα μάτια για να μην έχω αίσθηση και όταν τα άνοιξα δεν ήταν κανείς στο κοντρόλ, έκλαιγαν όλοι».

Αποκάλυψε αστειευόμενη ότι έχει γίνει ρεζίλι για έρωτα πηγαίνοντας σε καφετζήδες, έχοντας υπάρξει και «κατινάρα»: «Έχω κάνει κι εγώ σαχλαμάρες. Παραδίνομαι άνευ όρων στην αγάπη. Όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχα μια φίλη που πήγαινε σε καφετζού. Μετά τα λούστηκα κι εγώ. Έχω γίνει ρεζίλι στα μάτια μου. Έχω υπάρξει και κατινάρα και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου».

Κούρκουλος - Τσανακλίδου: Η τρυφερή συνάντηση του πρώην ζευγαριού

Για την απομάκρυνση της από το επάγγελμα δήλωσε: «Απομακρύνομαι από τη δουλειά μου αλλά αυτή η απομάκρυνση κάνει πολύ καλό. Παίρνεις απόσταση από τα πράγματα και τα βλέπεις με πιο καθαρό μάτι και κρίνεις. ”Συνεχίζει να σε ενδιαφέρει αυτό ή πια είναι τόσο ξένο;”» ενώ συμπλήρωσε ότι είναι και απόφοιτη Λυκείου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.

Read Original