Τάιλερ Ντόρσεϊ: Όλα όσα πολύτιμα έκανε απέναντι στη Ζάλγκιρις

1 year ago 50
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΙΤΟΣ 25.03.2023 | 10:59

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Καρσίγιακα Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Καρσίγιακα FENERBAHCE.ORG.

Όλα εκείνα που έκανε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τη Ζάλγκιρις για την EuroLeague, δείχνοντας ένα μεγάλο κομμάτι των όσων μπορεί να δώσει.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πήγε (και πληρώθηκε αδρά) για συγκεκριμένο λόγο στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη: για να δώσει μια επιπλέον διάσταση στο περιφερειακό παιχνίδι της. Και μπορεί η επιστροφή του να συνοδεύτηκε αρχικά με το απόλυτο φιάσκο στο Τελ Αβίβ, σταδιακά όμως έχει αρχίσει να αποδεικνύεται μια προσθήκη με σημασία και ουσία. Πόσο μάλλον τώρα που λείπει ο τραυματίας Γουίλμπεκιν.

Έγινε ορατό τούτο στο νικηφόρο παιχνίδι της Παρασκευής με τη Ζάλγκιρις, στη διάρκεια του οποίου ο ομογενής γκαρντ έμεινε στο παρκέ σχεδόν 22 λεπτά (21'46'') και πραγματοποίησε την πιο ολοκληρωμένη -για την ώρα- εμφάνισή του με τα κιτρινομπλέ στην EuroLeague.

Είχε 15 πόντους (1.22π. ανά κατοχή) με 3/3 δίποντα από δυναμικές διεισδύσεις είχε 2/6 τρίποντα με καλό σημάδι και 67% συνολικά στα eFG, είχε 3/3 βολές (με σχεδόν 73% στην κλίμακα true shooting) κι ακόμη 3 τελικές πάσες για 2 λάθη. Συνολικά μάλιστα ήταν ο τρίτος σε αξιολόγηση παίκτης της Φενέρμπαχτσε στον αγώνα με 14 βαθμούς, πίσω από Χέις-Ντέιβις και Τζεκίρι.

Oι Τούρκοι ήταν λογικό να σταθούν στα κατορθώματά του, διαφημίζοντας την απόδοσή του με τα highlights αυτής.

Read Original