Super League: Παρών ο Μπέος στη συνάντηση με Μπένετ

1 year ago 39
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ 26.03.2023 | 19:59

 Παρών ο Μπέος στη συνάντηση με Μπένετ INTIME

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, θα βρίσκεται στη σύσκεψη των ομάδων των playoffs με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (27/3).

Ολοκληρωτική δομή παίρνει η σύσκεψη των ομάδων των playoffs με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα.

Όπως προκύπτει από την ΕΠΟ, ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, θα δώσει το "παρών" στη συνάντηση προκειμένου να εκθέσει τις δικές του θέσεις πάνω στο θέμα της διαιτησίας.

Ήδη ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δρομολογήσει τη συμμετοχή του στη συνάντηση με στόχο να ζητήσει τρία συγκεκριμένα πράγματα ενόψει της συνέχεις στα playoffs της Stoiximan Super League.

Επίσης ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ πιθανό να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο να παραστούν τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης για λογαριασμό της ΑΕΚ όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Αντιθέτως απών θα είναι, σίγουρα, ο Θόδωρος Καρυπίδης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του στο εξωτερικό. Απομένει απλώς να διαφανεί αν η ΠΑΕ Άρης θα εκπροσωπηθεί από κάποιο άλλο στέλεχος.

Read Original