Σπυροπούλου: Με κάταγμα σε ισχίο κι ωμοπλάτη η 64χρονη γυναίκα που χτύπησε

1 year ago 47
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νέες Αποκαλύψεις Για Το Τροχαίο | Star.gr

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος της παρουσιάστριας

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή του Alpha

Μια 64χρονη γυναίκα παρέσυρε με το αυτοκίνητό της το πρωί της Τετάρτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στα Νότια προάστια. Η γυναίκα υπέστη κατάγματα στο ισχίο και την ωμοπλάτη της, ενώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παρέσυρε με το αυτοκίνητό της ηλικιωμένη

Η παρουσιάστρια μόλις αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί, βγήκε από το αμάξι φωνάζοντας και κλαίγοντας, ενώ στη συνέχεια μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα στο Ασκληπιείο Βούλας που είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive, η γυναίκα προσπάθησε να περάσει τον δρόμο λίγα μέτρα πιο πέρα από τη διάβαση πεζών. Στο σημείο το όριο ταχύτητας είναι 30 χλμ/ώρα και δεν έχει φανάρι, ωστόσο οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγαλύτερη ταχύτητα.

Το «τοξικό» σχόλιο στο Instagram κι η πληρωμένη απάντηση της Σπυροπούλου

Ο σύζυγος της 64χρονης είπε ότι η γυναίκα δε θυμάται πώς έγινε. Την ώρα που πήγε να διασχίσει τον δρόμο δεν είδε κάποιο αυτοκίνητο και ξαφνικά βρέθηκε χτυπημένη. Δεν μπορεί να περπατήσει και να σηκώσει το χέρι της.  

Ο σύζυγός της είπε στον Alpha: «Ο γιατρός της είπε ότι θα τη χειρουργήσει στην ωμοπλάτη. Μια απροσεξία ήταν. Τώρα η αστυνομία έχει το πόρισμα. Δεν πετάχτηκε εκείνη στο δρόμο. Χτυπήθηκε στη μέση του δρόμου, όχι στην άκρη. Πάνω στην κακιά ώρα συμβαίνουν αυτά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.

Read Original