Υλικά
Μερίδες: 4
-1 κιλό σουπιές, καθαρισμένες (αφαιρούμε τα σακουλάκια με το μελάνι, αν περιέχουν)
-50 ml ούζο (ή τσίπουρο, κατά προτίμηση με γλυκάνισο)
-50 ml ελαιόλαδο
-4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, σε μέτριες φέτες
-1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
-1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
-1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή
-τα φύλλα από 1/2 μάτσο φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένα
-1 φύλλο δάφνης
-1 κουτ. γλυκού πελτές ντομάτας
– αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ολόκληρη η συνταγή στο gastronomos.gr