Σωκράτης Αλαφούζος: Η selfie παρέα με τη 19χρονη κούκλα κόρη του

1 year ago 47
Σωκράτης Αλαφούζος: Η Selfie Με Την 19χρονη Κόρη Του! | Star.gr

Είναι ίδια η Βάσω Γουλιελμάκη η μικρή!

Περήφανος μπαμπάς είναι ο Σωκράτης Αλαφούζος, για αυτό και το απόγευμα της Παρασκευής πόσταρε στο Facebook, selfie με την 19χρονη κόρη του που απέκτησε με τη Βάσω Γουλιελμάκη.

«Ζήλευα όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου»

Η Μαρίλια πλέον έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα, έκλεισε τα 19 και σε λίγο τελειώνει το πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυιακούς του φίλους ο γνωστός ηθοποιός. 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Το κορίτσι μου έγινε 19! Σε λίγο τελειώνει το 1ο έτος στο Πανεπιστήμιο. Τα χρόνια πέρασαν σαν αστραπή. Μα κράτησα το φως της για πάντα. Αγάπη δίχως όρια. Στον χρόνο που μόνο αιώνιος μοιάζει. Στιγμές που γίνονται αστέρια στον ουρανό. Εγώ κι εσύ. Μπαμπάς και κόρη».

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Βιάστηκα να χωρίσω από τον πρώην μου σύζυγο»

Θυμίζουμε ότι η Βάσω Γουλιελμάκη κι ο Σωκράτης Αλαφούζος παντρεύτηκαν το 2001 και χώρισαν το 2008, έχοντας αποκτήσει μια κόρη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εκπομπή «Happy Day» είπε σχετικά με το διαζύγιό τους: «Δεν ξέρω αν το διαχειριστήκαμε σωστά ή λάθος το κομμάτι του διαζυγίου σε σχέση με το παιδί. Όσο μεγαλώνω λέω πολλά “δεν ξέρω”. Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα “έτσι πρέπει να γίνει, τελείωσε”. Ήμουν γρήγορη στις αποφάσεις μου. Πήραμε μεγάλες αποφάσεις και τις ανακοινώσαμε και οι δύο στο παιδί και τις ακολουθήσαμε». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.

Read Original