Σλούκας: "Έχουμε κίνητρο από μόνοι μας, δεν το ψάχνουμε κάπου"

1 year ago 49
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ 23.02.2023 | 16:53

EUROLEAGUE 2022-2023 /       . (  / EUROKINISSI) EUROLEAGUE 2022-2023 / . ( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Βαλένθια, εξηγώντας πως άπαντες είναι απολύτως προσηλωμένοι προκειμένου να έρθει ακόμη μια νίκη.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην καθημερινότητα της EuroLeague με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Βαλένθια (24/2, 21:30, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες, με τον Κώστα Σλούκα να είναι πλέον απόλυτη αγωνιστική ετοιμότητα.

Ο αριστερόχειρας γκαρντ μίλησε κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ισπανία και εξήγησε πως ουδείς σκέφτεται το νικηφόρο σερί στη διοργάνωση ή όσα έγιναν στο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση μετά από τον τραυματισμό του: "Ναι, είμαι στο 100% έχω προπονηθεί αρκετές φορές με την ομάδα και θα προσπαθήσω και γω μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες να φέρουμε σημαντική νίκη αύριο".

Για το γεγονός πως στον πρώτο γύρο, η Βαλένθια είχε κερδίσει στο ΣΕΦ: "Η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί. Η επιτυχία του Κυπέλλου δεν πρέπει να την αλλάξει το δρόμο που έχει χαράξει από την αρχή. Η ομάδα του Ολυμπιακού δεν ψάχνει κίνητρο για να κερδίσει έχει κίνητρο από μόνη της και ένα επιπλέον είναι πως είμαστε στην πρώτη θέση και θέλουμε να παραμείνουμε. Γνωρίζουμε πως η Βαλένθια είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει εντός έδρας πραγματικά καλά".

Για τον τρόπο ανασύνταξης της ομάδας: "Η εμπειρία κυρίως της ομάδας η ιδιοσυγκρασία της ομάδας, ο χαρακτήρας, όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο, στην ανασύνταξη, φυσικά μένει να το δούμε στην πράξη. Είμαι αισιόδοξος γιατί η ομάδα έχει δείξει ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο".

Για τις περισσότερες ημέρες ξεκούρασης της Βαλένθια σε σχέση με τον Ολυμπιακό: "Γι' αυτούς είναι ένα κίνητρο παραπάνω ότι αποκλείστηκαν οπότε πρέπει να δώσουν απαντήσεις στην Ευρωλίγκα. Επίσης κυνηγούν την οκτάδα, παίζουν με την πρωτοπόρο και γι αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

Για το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού στην EuroLeague: "Όχι, δεν υπάρχει στο μυαλό μας το σερί. Υπάρχει μόνο η Βαλένθια και πρέπει να κερδίσουμε»".

Read Original