Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τα συλλυπητήρια των Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές για την τραγωδία

1 year ago 47
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

SPORT24.GR 01.03.2023 | 13:55

Πυροσβέστης μπροστά στα συντρίμια ενός εκ των δύο τρένων μετά την σύγκρουση Πυροσβέστης μπροστά στα συντρίμια ενός εκ των δύο τρένων μετά την σύγκρουση INTIME

Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές στάθηκαν στο πλευρό της Ελλάδας στο άκουσμα της είδησης του για την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, εκφράζοντας την οδύνη τους με ανακοινώσεις τους.

Όλος ο κόσμος παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις μετά την τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών που στέρησε την ζωή σε δεκάδες άτομα. Η Αναντολού Εφές και η Φενέρμπαχτσε έδειξαν με τον τρόπο τους την στήριξή τους στην χώρα μας με συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Η Αναντολού Εφές αποφάσισε να απαντήσει με το ίδιο κείμενο κάτω από τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο twitter, ενώ η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να απαντήσει στην συλλυπητήρια ανακοίνωση της EuroLeague, δείχνοντας ότι παραμένουν στο πλευρό της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, η Εφές ανέφερε:

"Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα στο δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες".

Η Φενέρμπαχτσε από την πλευρά της τόνισε:

"Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους ανθρώπους της Ελλάδας μετά το τραγικό δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων. Οι σκέψεις μεας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες".

Read Original